Το Nikka Black Deep Blend είναι ένα πλούσιο και καλά ισορροπημένο ιαπωνικό ουίσκι που προσφέρει μια ομαλή αλλά πολύπλοκη εμπειρία κατανάλωσης. Κατασκευασμένο από το διάσημο αποστακτήριο Nikka, αυτό το μείγμα συνδυάζει έναν βαθύ χαρακτήρα βύνης με νότες τύρφης και βελανιδιάς, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο και εκλεπτυσμένο προφίλ.
Το Amahagan Edition No.2 είναι ένα ιαπωνικό blended malt ουίσκι από το αποστακτήριο Nagahama, γνωστό για την καινοτόμο προσέγγισή του στην παραγωγή ουίσκι. Αυτή η έκδοση διαθέτει μια εκλεπτυσμένη ισορροπία πλούσιας γλυκύτητας βύνης και πολύπλοκων στρωμάτων φρούτων και μπαχαρικών.
Το Hakushu 12 Year Old είναι ένα εκλεπτυσμένο ουίσκι single malt από το φημισμένο αποστακτήριο Suntory της Ιαπωνίας, φωλιασμένο στα δάση των Ιαπωνικών Άλπεων.
Το Nikka Miyagikyo Discovery Aromatic Yeast είναι ένα περιορισμένης έκδοσης ουίσκι single malt που τονίζει την επίδραση μοναδικών στελεχών μαγιάς στο γευστικό του προφίλ. Αποστάζεται στο αποστακτήριο Miyagikyo στην Ιαπωνία και αποτελεί μέρος της σειράς "Discovery" της Nikka, η οποία εξερευνά διάφορα στοιχεία παραγωγής ουίσκι.
Το Akashi Single Malt 4YRS Red Wine Cask δεν είναι ούτε έγχρωμο ούτε φιλτραρισμένο με ψύξη. Ξοδεύει τρεισήμισι χρόνια ωριμάζοντας σε βαρέλια κονιάκ πριν τελειώσει για δέκα μήνες σε ιαπωνικά βαρέλια κόκκινου κρασιού που προέρχονται από τον αμπελώνα Akashi στο Yamanashi.
Το Hatozaki Pure Malt Whisky είναι ένα εκλεπτυσμένο ιαπωνικό single malt ουίσκι που αιχμαλωτίζει την ουσία της παραδοσιακής χειροτεχνίας. Παράγεται από το Distillery Kaikyo, κατασκευασμένο με προσεκτικά επιλεγμένο βυνοποιημένο κριθάρι και σχολαστική διαδικασία παλαίωσης.
Το Matsui Sakura Cask είναι ένα ιαπωνικό ουίσκι γνωστό για την λεπτή ισορροπία των πλούσιων γεύσεων και την απαλή υφή του. Κατασκευάζεται από το αποστακτήριο Matsui, που βρίσκεται στο γραφικό νομό Tottori. Αυτό το ουίσκι παλαιώνεται σε συνδυασμό από αμερικανικά δρύινα βαρέλια και βαρέλια από ξύλο κερασιάς, που προσδίδουν μοναδικό βάθος και πολυπλοκότητα.
Το Kurayoshi Sherry Cask Whisky είναι ένα εκλεπτυσμένο ιαπωνικό ουίσκι που παρασκευάζεται από το αποστακτήριο Matsui Shuzo, που βρίσκεται στην επαρχία Tottori. Αυτή η εξαιρετική έκφραση παλαιώνει σε ισπανικά βαρέλια με σέρι, δίνοντάς της ένα πλούσιο, βαθύ γευστικό προφίλ.
Το Kujira Ryukyu 15 Years Old είναι ένα κορυφαίο ιαπωνικό ουίσκι που παρασκευάζεται στην Οκινάουα χρησιμοποιώντας 100% ρύζι Indica. Παλαιώνει για 15 χρόνια σε βαρέλια bourbon και ενσωματώνει μια μοναδική ισορροπία τροπικών και πλούσιων γεύσεων, αντανακλώντας το ξεχωριστό terroir των νησιών Ryukyu.
Το Akashi Single Malt 5 Years Old αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της ιαπωνικής δεξιοτεχνίας του ουίσκι, αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αποστακτηρίου White Oak. Αυτή η έκφραση παλαιώνει για πέντε χρόνια σε προσεκτικά επιλεγμένα δρύινα βαρέλια, επιτρέποντας στο ουίσκι να αναπτύξει ένα βάθος γεύσης και πολυπλοκότητας που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.