Οptimus σημαίνει ιδανικός. Και για την GAIA Wines αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το όνομα ενός κρασιού που γεννήθηκε από την αναζήτηση της ιδανικής εκδοχής του Αγιωργίτικου. Πρόκειται για μία εκδοχή που ξεχωρίζει σαν σύλληψη, σαν σχεδιασμός, σαν συνθήκες καλλιέργειας και διαδικασίες οινοποίησης.
Η Γαία Οινοποιητική, ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1994, διαθέτοντας δυο αμπελώνες -στη Σαντορίνη και στη Νεμέα- μέρη που διακρίνονται για την ικανότητά τους να συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία του εδάφους και του κλίματος. Πιο συγκεκριμένα, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, και η θερμοκρασία, βοηθούν ώστε να ωριμάσουν οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οίνου. Σήμερα, τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται σε 25 χώρες του πλανήτη αποσπώντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις.
Η Γαία Οινοποιητική, ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1994, διαθέτοντας δυο αμπελώνες -στη Σαντορίνη και στη Νεμέα- μέρη που διακρίνονται για την ικανότητά τους να συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία του εδάφους και του κλίματος. Πιο συγκεκριμένα, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, και η θερμοκρασία, βοηθούν ώστε να ωριμάσουν οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οίνου. Σήμερα, τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται σε 25 χώρες του πλανήτη αποσπώντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις.
Η Γαία Οινοποιητική, ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1994, διαθέτοντας δυο αμπελώνες -στη Σαντορίνη και στη Νεμέα- μέρη που διακρίνονται για την ικανότητά τους να συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία του εδάφους και του κλίματος. Πιο συγκεκριμένα, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, και η θερμοκρασία, βοηθούν ώστε να ωριμάσουν οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οίνου. Σήμερα, τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται σε 25 χώρες του πλανήτη αποσπώντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις.
Η Γαία Οινοποιητική, ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1994, διαθέτοντας δυο αμπελώνες -στη Σαντορίνη και στη Νεμέα- μέρη που διακρίνονται για την ικανότητά τους να συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία του εδάφους και του κλίματος. Πιο συγκεκριμένα, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, και η θερμοκρασία, βοηθούν ώστε να ωριμάσουν οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οίνου. Σήμερα, τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται σε 25 χώρες του πλανήτη αποσπώντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις.
Η Γαία Οινοποιητική, ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1994, διαθέτοντας δυο αμπελώνες -στη Σαντορίνη και στη Νεμέα- μέρη που διακρίνονται για την ικανότητά τους να συνδυάζουν αρμονικά τα στοιχεία του εδάφους και του κλίματος. Πιο συγκεκριμένα, τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, οι κλιματολογικές συνθήκες, και η θερμοκρασία, βοηθούν ώστε να ωριμάσουν οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του οίνου. Σήμερα, τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται σε 25 χώρες του πλανήτη αποσπώντας αρκετά βραβεία και διακρίσεις.