100% Sangiovese Grosso που η συγκομιδή του γίνεται με το χέρι. 4 χρόνια παλαίωση εκ των οποίων 24 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Μόλις εμφιαλωθεί, ξεκουράζεται για επιπλέον 6 μήνες φιάλη πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Μια γήινη έκφραση του Sangiovese προσφέρει αρώματα μαύρου κερασιού, τριαντάφυλλου και νότες ευκαλύπτου. Γευστικά θα νιώσετε άγριο κεράσι, βατόμουρο, γαρύφαλλο, αλμυρά βότανα και γλυκόριζα παράλληλα με τις τανίνες και την οξύτητα. Το Brunello είναι ένας τέλειος σύντροφος για κόκκινα κρέατα, καπνιστά, στα κάρβουνα, ψητά σε φούρνο ή κοκκινιστά, με τον κλασικότερο συνδυασμό να παραμένει το ψητό T-bone σε στυλ Φλωρεντίας (Bistecca alla Fiorentina).