Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Valiano

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Valiano 6.38 Gran Selezione Chianti Classico DOCG 0.75L

  Valiano 6.38 Gran Selezione Chianti Classico DOCG 0.75L

  06ΚΡΑΠΙΤ020
  Το κρασί πήρε το όνομά του από την επέκταση του αμπελώνα προέλευσης του, υπογραμμίζοντας τον στενό δεσμό που δένει κάθε μπουκάλι του κτήματος και κάθε μεμονωμένου αμπελώνα. Οι ποικιλίες Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot, ο οινοποιός Pasquale Presutto και η περιοχή Castelnuovo Berardenga μας δίνουν αυτό το κρασί.
  18,95€
  Εικόνα της Valiano Donna Di Valiano Toscana Chardonnay 0.75L

  Valiano Donna Di Valiano Toscana Chardonnay 0.75L

  06ΚΡΑΠΙΤ022
  Το Donna di Valiano είναι ένας λεπτός φόρος τιμής στη γυναίκα της οικογένειας Piccini, που έπαιζε πάντα καθοριστικό ρόλο στην ιστορία μας. Αυτό το κρασί είναι αφιερωμένο σε αυτούς και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Ο οινοποιός Pasquale Presutto πήρε τις δύο διεθνείς ποικιλίες Chardonnay και Sauvignon Blanc από ημιορεινούς αμπελώνες στο Castelnuovo Berardenga και δημιούργησε το Donna di Valiano.
  12,90€
  Εικόνα της Valiano Poggio Teo Chianti Classico DOCG 0.75L

  Valiano Poggio Teo Chianti Classico DOCG 0.75L

  06ΚΡΑΠΙΤ021
  Ανάμεσα στους λόφους του Βαλιάνο ξεχωρίζει το Poggio Teo cru με τα παλιά κλήματα του γεμάτα ζουμερά Sangiovese. Από αυτή την αποκλειστική επιλογή γεννιέται ένα μικρό αριστούργημα: το Poggio Teo Chianti Classico. Στην περιοχή του Castelnuovo Berardenga ο οινοποιός Pasquale Presutto, αναμιγνύει Sangiovese και Merlot και φτιάχνει ένα κρασί που παλαιώνει 3 μήνες σε βαρέλια, 9 μήνες σε μεγάλα δρύινα βαρέλια και 3 μήνες σε φιάλη.
  18,95€
  Εικόνα της Valiano San Lazzaro Gran Selezione Chianti 0.75L

  Valiano San Lazzaro Gran Selezione Chianti 0.75L

  06ΚΡΑΠΙΤ019
  Το San Lazzaro είναι η υπέροχη σύνθεση του δεσμού Sangiovese και του "cru" προέλευσής του, βυθισμένο στους υπέροχους λόφους του Vagliagli, στο χωριό Castelnuovo Berardenga, περιοχή που παράγονται κομψά κρασιά. Οι αυθεντικές νότες του San Lazzaro δηλώνουν την υπεροχή του αμπελώνα και το "cru" του. 100% Sangiovese που ζυμώνει και παλαιώνει σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια για 18-20 μήνες.
  26,95€