Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Τσέλεπος

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Τσέλεπος Amalia Brut Αφρώδης Οίνος 0,375L

  Τσέλεπος Amalia Brut Αφρώδης Οίνος 0,375L

  ΣΜΤΣΛΑΜΑΛ375
  Το Amalia Brut είναι μια εξαιρετική ετικέτα, η οποία μας έρχεται από το οινοποιείο Τσέλεπος. Χάρη στη γνώση και την εμπειρία του Γιάννη Τσέλεπου, αλλά και τις εκπληκτικές ιδιότητες της ποικιλίας Μοσχοφίλερο, ο αφρώδης αυτός οίνος, τάραξε την ελληνική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του '90. Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Σήμερα μπορούν να είναι περήφανοι αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν πολλά στον χώρο του κρασιού.
  8,70€
  Εικόνα της Τσέλεπος Amalia Brut Αφρώδης Οίνος 0,75L

  Τσέλεπος Amalia Brut Αφρώδης Οίνος 0,75L

  ΣΜΤΣΛΑΜΑΛ750
  Το Amalia Brut είναι μια εξαιρετική ετικέτα, η οποία μας έρχεται από το οινοποιείο Τσέλεπος. Χάρη στην γνώση και την εμπειρία του Γιάννη Τσέλεπου, αλλά και τις εκπληκτικές ιδιότητες της ποικιλίας Μοσχοφίλερο, ο αφρώδης αυτός οίνος, τάραξε την ελληνική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του '90. Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Σήμερα μπορούν να είναι περήφανοι αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν πολλά στον χώρο του κρασιού.
  13,95€
  Εικόνα της Τσέλεπος Amalia Brut Ροζέ Αφρώδης Οίνος 0,75L

  Τσέλεπος Amalia Brut Ροζέ Αφρώδης Οίνος 0,75L

  ΣΜΤΣΛΑΜΑΛΡ750
  Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στο χώρο του ελληνικού κρασιού. Το Amalia Brut Rose είναι ένα απολαυστικό, αφρώδες, ροζέ κρασί, το οποίο παράγεται από τον Γιάννη Τσέλεπο με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας.
  13,95€
  Εικόνα της Τσέλεπος Amalia Vintage 2018 0,75L

  Τσέλεπος Amalia Vintage 2018 0,75L

  ΣΜΤΣΛΑΜΑΜΑ750
  Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Σήμερα μπορούν να είναι περήφανοι αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν πολλά στον χώρο του κρασιού. Το Τσέλεπος Amalia Vintage 2018 είναι μια ακόμα ετικέτα του οινοποιείου Τσέλεπος, δημιουργημένη αποκλειστικά από την ποικιλία Μοσχοφίλερο.
  17,95€
  Εικόνα της Τσέλεπος Blanc de Gris Λευκός Ξηρός 2021 0.75L

  Τσέλεπος Blanc de Gris Λευκός Ξηρός 2021 0.75L

  ΣΜΤΣΛΤΣΕΛΕΥΚ
  Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Σήμερα μπορούν να είναι περήφανοι αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν πολλά στον χώρο του κρασιού. Το Blanc de Gris Λευκός Ξηρός είναι μια ακόμα ιδιαίτερη ετικέτα από το κτήμα Τσέλεπος και την εκπληκτική ποικιλία Μοσχοφίλερο.
  11,99€
  Εικόνα της Τσέλεπος Deux Collines 2020 0,75L

  Τσέλεπος Deux Collines 2020 0,75L

  ΣΜΤΣΛΔΙΛΕΡ750
  Το οινοποιείο Τσέλεπος ιδρύθηκε το 1989, όταν ο Γιάννης και η Αμαλία, με εφόδια το μεράκι και το όραμά τους, ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα ποιοτικό κρασί και κάτι καινούριο στο χώρο του ελληνικού κρασιού. Σήμερα μπορούν να είναι περήφανοι αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν πολλά στον χώρο του κρασιού. Ο Δίλοφος είναι ένα αρωματικό κόκκινο κρασί, το οποίο παρασκευάζεται από το κτήμα Τσέλεπου και είναι μια σύνθεση των ποικιλιών Merlot και Cabernet Sauvignon σε ποσοστό 50% η καθεμία.
  12,49€
  Filters Close
  Ελάχιστο: 8,00€ Μέγιστο: 43,00€
  8 43