Το Siflogo Brousko Natural είναι ένα υπέροχο ερυθρό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται 100% από την ποικιλία Βερτζαμί και ωριμάζει για 18 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Το Siflogo Keropatis Natural είναι ένα υπέροχο ερυθρό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Βερτζαμί, της οποίας τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες τουλάχιστον 40 ετών. Κεροπάτης ήταν το όνομα που έδιναν οι παραγωγοί της Λευκάδας στα κόκκινα κρασιά τους, τα οποία είχαν πολύ σύντομη επαφή με τα στέμφυλα.
Το Siflogo Mavropatrino Natural είναι ένα υπέροχο ροζέ κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται από την ποικιλία Μαυροπάτρινο, η οποία είναι ίσως η πιο σπάνια της Λευκάδας, με το οινοποιείο Σύφλογο να είναι ίσως το μοναδικό οινοποιείο που καλλιεργεί και οινοποιεί την συγκεκριμένη ποικιλία.
Το Siflogo Vardea Natural είναι ένα υπέροχο λευκό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Βαρδέα, η οποία είναι ίσως η σημαντικότερη λευκή ποικιλία του νησιού.