Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Σύφλογο

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Siflogo Brousko Natural 2018 0,75L

  Siflogo Brousko Natural 2018 0,75L

  ΣΜΠΠΚ003
  Το Siflogo Brousko Natural είναι ένα υπέροχο ερυθρό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται 100% από την ποικιλία Βερτζαμί και ωριμάζει για 18 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
  14,80€
  Εικόνα της Siflogo Keropatis Natural 2020 0,75L

  Siflogo Keropatis Natural 2020 0,75L

  ΣΜΠΠΚ006
  Το Siflogo Keropatis Natural είναι ένα υπέροχο ερυθρό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Βερτζαμί, της οποίας τα σταφύλια προέρχονται από αμπελώνες τουλάχιστον 40 ετών. Κεροπάτης ήταν το όνομα που έδιναν οι παραγωγοί της Λευκάδας στα κόκκινα κρασιά τους, τα οποία είχαν πολύ σύντομη επαφή με τα στέμφυλα.
  13,95€
  Εικόνα της Siflogo Mavropatrino Natural 2020 0,75L

  Siflogo Mavropatrino Natural 2020 0,75L

  ΣΜΠΠΚ005
  Το Siflogo Mavropatrino Natural είναι ένα υπέροχο ροζέ κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται από την ποικιλία Μαυροπάτρινο, η οποία είναι ίσως η πιο σπάνια της Λευκάδας, με το οινοποιείο Σύφλογο να είναι ίσως το μοναδικό οινοποιείο που καλλιεργεί και οινοποιεί την συγκεκριμένη ποικιλία.
  13,95€
  Εικόνα της Siflogo Vardea Natural 2020 0,75L

  Siflogo Vardea Natural 2020 0,75L

  ΣΜΠΠΚ004
  Το Siflogo Vardea Natural είναι ένα υπέροχο λευκό κρασί, το οποίο μας έρχεται από την πανέμορφη Λευκάδα και το οινοποιείο Σύφλογο. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1994 από τον Διονύση και τη Μαρία Παπανικολοπούλου, με αγάπη και σεβασμό προς τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και οινοποίησης, αλλά και τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού. Η συγκεκριμένη ετικέτα παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Βαρδέα, η οποία είναι ίσως η σημαντικότερη λευκή ποικιλία του νησιού.
  13,95€