Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Πουλτσίδης Vintage Ερυθρός Ξηρός 2017 0.75L

  Παραγωγός: Πουλτσίδης
  Ένα πληθωρικό, ερυθρό κρασί τετραετούς εξέλιξης, τριών ποικιλιών, του Cabernet Sauvignon, του Αγιωργίτικου και του Ξινόμαυρο. Παλαιώνει για δύο χρόνια σε δρύινα βαρέλια και άλλα δύο χρόνια σε φιάλες. Χαρακτηρίζεται από έντονο, βαθυκόκκινο χρώμα, από σύνθετα και πικάντικα αρώματα ώριμων φρούτων και βανίλιας. Πλούσιο και γεμάτο στο στόμα με ώριμες τανίνες και μακριά επίγευση. Ένα ευγενές κρασί με πλούσιο χαρακτήρα και γευστική πολυπλοκότητα. Η πιθανή παρουσία ιζήματος οφείλεται στον φυσικό τρόπο διαύγειας του οίνου και στην μακροχρόνια εξέλιξή του. Συνοδέψτε καλές μοσχαρίσιες κοπές ή κυνήγι.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΠΛΤ022
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  11,99€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Ο Χρήστος Πουλτσίδης ως Πτυχιούχος Γεωπονίας με ειδικότητα στην Φυτοπροστασία και εξειδίκευση στην Εδαφολογία, ξεκίνησε το 1995 την επαγγελματική του δραστηριότητα ως εδαφολόγος, πραγματοποιώντας εδαφολογικές αναλύσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. Με αυτό τον τρόπο ξεκινά η επαφή του με την ελληνική αμπελοκαλλιέργειακαι η γνωριμία με πολλές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου.

  Το 1998, έπειτα από λεπτομερή συλλογή και καταγραφή στοιχειών και εικόνων και έχοντας πλέον βασική εμπειρία, καλλιέργησε τον πρώτο του αμπελώνα, στις Νέες Καρυές Λάρισας. Το 2006, δημιούργησε έναν αμπελώνα 26 στρεμμάτων με συγκεκριμένες ελληνικές και ξένες ποικιλίες. Με αμπελώνες 50 στρεμμάτων, σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ένα χώρο απόλυτα φιλικό προς τους χρήστες του αλλά και προς το περιβάλλον, και μια κάβα ανοιχτή προς το κοινό και τους απανταχού οινόφιλους, η Οινοποιία Πουλτσίδης συνεχίζει να εξελίσσεται και να παράγει οίνους και αποστάγματα υψηλής ποιότητας.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΘεσσαλία
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαCabernet Sauvignon, Αγιωργήτικο, Ξινόμαυρο
  *
  *
  *
  *