Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Piccini Pinot Gricio White 2023 0.75L

  Παραγωγός: Piccini 1882
  Το Piccini Pinot Grigio διαθέτει αχυροκίτρινο χρώμα με πρασινωπές αποχρώσεις και είναι ένα κρασί με μέτριο σώμα. Στη μύτη δείχνει αμέσως τον λουλουδένιο του χαρακτήρα σε συνδυασμό με φρούτα, όπως το μήλο και το ροδάκινο, κρατώντας έτσι ένα ελαφρύ και φρουτώδη ουρανίσκο. Η τραγανή του οξύτητα ισορροπεί καλά με τον απαλό χαρακτήρα του, που το συνιστά ως ευχάριστο και ευκολόπιοτο κρασί. Ταιριάζει πολύ με τη μεσογειακή κουζίνα, με αντιπάστι ή λευκό κρέας αλλά είναι υπέροχο και με θαλασσινά.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 06ΚΡΑΠΙΤ010
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  6,50€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Το Piccini 1882 έθεσε τον φιλόδοξο στόχο να μας ξεναγήσει στο κρασί της Ιταλίας μέσα από τις πιο διάσημες περιοχές της. Η εταιρεία τόλμησε εκεί που άλλοι δεν το έκαναν, μεταμορφώνοντας το Chianti, ένα από τα πιο συντηρητικά ιταλικά κρασιά, σε ένα νεανικό και δυναμικό κρασί, αποδεικνύοντας την ικανότητά του για καινοτομία και συνεχή δυναμισμό. Με θάρρος και αποφασιστικότητα πήραν ένα από τα παλαιότερα, πιο παραδοσιακά κρασιά της Ιταλίας και το έκαναν σύγχρονο, ζωντανό, πρωτότυπο και διεθνές.

  Με ετήσια παραγωγή άνω των 16 εκατομμυρίων φιαλών, τα κρασιά Piccini διανέμονται σε τραπέζια σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι εξαιρετικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, σήμερα μαρτυρούν την οξυδέρκεια του οράματος της οικογένειας Piccini, η οποία για πάνω από έναν αιώνα επιδιώκει το φιλόδοξο έργο της ενίσχυσης της ταυτότητας της ιταλικής επικράτειας στα μπουκάλια της.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΙταλία
  Περιοχή ΚρασιάΒένετο
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαPinot Grigio
  *
  *
  *
  *