Το Peninsula Skin Contact είναι ένα πορτοκαλί κρασί από την Καστίλη. Οι φλούδες παρέμειναν με τον μούστο 149 ημέρες για να προστεθεί πολυπλοκότητα και υφή. Ένα ελαφρύ φιλτράρισμα πριν την εμφιάλωση συμβάλλει στην καθαρότητα των αρωμάτων και αποτρέπει τη μελλοντική αλλοίωση. Το άρωμα είναι πολύ πολύπλοκο και αναπτύσσεται στο ποτήρι, συνδυάζοντας πρωτογενείς νότες από πυρηνόκαρπα φρούτα, φλούδα πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ και τζίντζερ. Ένα πολύ ευέλικτο και γαστρονομικό κρασί που συνδυάζει την ελαφρότητα και τη λαχταριστή φρεσκάδα της ποικιλίας στον ουρανίσκο με το βάθος και την μακρά, τανική επίγευση. Γαστρονομικό, συνοδεύει σχεδόν τα πάντα από ψητά κρεατικά, μαγειρευτά, αλλά και πλατό με τυριά και premium αλλαντικά.
Το Γαβαλάς Φραγκόσπιτο Ερυθρός Ξηρός BIO είναι γεμάτο από αρώματα αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, καφέ και βανίλιας. Έχει καλοδομημένο στόμα, με ευγενικές τανίνες και πλούσια επίγευση. Πριν εμφιαλωθεί θα περάσει από μακρόχρονη προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλές θερμοκρασίες, στη συνέχεια κλασσική ερυθρή οινοποίηση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες και θα παλαιωθεί για 30 μήνες, από τους οποίους οι 18 σε δρύινα γαλλικά βαρέλια. Μπορείτε να το απολαύσετε τώρα, αλλά και στα 10-15 χρόνια από την συγκομιδή του. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, ψητά λαχανικά, κυνήγι, πικάντικες σάλτσες και σκληρά τυριά.
Το Pithari Λευκός Ξηρός είναι ένα κρασί που παράγεται από την τοπική ποικιλία σταφυλιών "μπεγλέρι", με μια ιδιαίτερη τεχνική οινοποίησης, από την οποία προκύπτει και το χρυσοκίτρινο, θολό, χρώμα του. Αρώματα εσπεριδοειδών και μελιού θα κυριαρχήσουν, τόσο στην οσμή όσο και στη γεύση, καθιστώντας το Pithari Λευκός Ξηρός ένα απόλυτα ισορροπημένο και γευστικό κρασί.
Τα αμπέλια, που βλέπουν νοτιοανατολικά, στεγνώνουν γρήγορα το πρωί, έτσι ώστε τα ευαίσθητα σταφύλια Pinot Noir να μπορούν να συγκομίζονται πάντα υγιή και ώριμα προκειμένου να προκύψει αυτό το ξεχωριστό κρασί. Διαθέτει ματ ρουμπινί χρώμα με ανοιχτόχρωμες άκρες, σύνθετη μύτη από κεράσια, πορτοκάλια σανγκουίνι και παντζάρια. Είναι φρουτώδες στον ουρανίσκο, λεπτό και νευρώδες, με λεπτές τανίνες, χαριτωμένη γλυκύτητα, ζωηρή οξύτητα και διακριτές νότες από κεράσια Amarena και βύσσινο. Συνοδέψτε ψητά λαχανικά και κυνήγι!
Το "Heiligenstein" είναι ο πιο γνωστός και πιο παραδοσιακός αμπελώνας Riesling στο Kamptal της Κάτω Αυστρίας και ήταν ο πρώτος στην περιοχή που αναφέρθηκε ονομαστικά και καταγράφηκε σε χάρτες. Τα Αυστριακά παραδοσιακά οινοποιεία, το κατατάσσουν ως "Πρώτη Τοποθεσία".
Το κρασί αυτό ωριμάζει 10 μήνες στις οινολάσπες σε ξύλινα βαρέλια 600 λίτρων και άλλους 10 μήνες στις φίνες οινολάσπες σε μεγάλα ξύλινα βαρέλια πριν εμφιαλωθεί αφιλτράριστο. Διαθέτει πλούσιο, χρυσοκίτρινο χρώμα, αρώματα από ζαχαρωμένα φρούτα, αποξηραμένα βερίκοκα και νεκταρίνια. Πρόκειται για ένα κρασί με εξαιρετικά πλούσιο σώμα και δομημένο, πολύ νόστιμο, με ισορροπημένη οξύτητα, που είναι άριστος συνοδός πικάντικων πιάτων και συνταγών με κάρυ.
Αχυρένιο κίτρινο χρώμα, τυπική ποικιλιακή μύτη από αποξηραμένα βερίκοκα, ζουμερό στον ουρανίσκο με υψηλή οξύτητα και λεπτή γλυκύτητα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του κρασιού αυτού. Προσιτό, πλούσιο, με σφιχτή δομή παρά το ελαφρύ αλκοόλ, μακρύ αλμυρό και φρουτώδες τελείωμα. Συνοδέψτε πιάτα της ασιατικής κουζίνας!
Πρόκειται για ένα κρασί που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 11 μήνες στις οινολάσπες και μετά την απολάσπωση για άλλους 8 μήνες σε φίνες οινολάσπες. Στο τέλος εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Διαθέτει λιπαρό χρυσοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη διακρίνονται κίτρινα μήλα, ώριμα αχλάδια και αποξηραμένα φρούτα. Είναι ένα πυκνό κρασί με γεμάτο σώμα στο στόμα και με μεταξένια υφή. Αρώματα στόματος που θυμίζουν βερίκοκο και ζελέ λεμονιού, λεπτές γήινες νότες και καπνό. Συνοδέψτε και απολαύστε το με ασιατικό φαγητό!
Συγκρατημένο και μυστικιστικό στη μύτη, τυπικό Kaferberg. Πολύπλοκο και καλά δομημένο στον ουρανίσκο, με άφθονα μπαχαρικά και ένταση. Αρωματικά έχει καλή ένταση και συγκέντρωση ενώ στο στόμα είναι ζεστό, κομψό και πικάντικο μέχρι το τέλος. Μπορείτε να το απολαύσετε τώρα μα έχει και εξαιρετική δυναμική παλαίωσης. Αξίζει να περιμένετε για να το απολαύσετε! Συνοδέψτε άφοβα βραστό μοσχαρίσιο κρέας ή μία χορταστική μπριζόλα τόνου στη σχάρα.
Πρόκειται για ένα φωτεινό, κόκκινο, κερασένιο στο χρώμα κρασί. Στην μύτη διακρίνονται κεράσια Amarena, γραφίτης και λεβάντα τα οποία είναι παρόντα και στον ουρανίσκο αφήνοντας μία κομψή αίσθηση γλυκύτητας με έντονη οξύτητα και ελαφρύ προς μέτριο σώμα με εξαιρετική ένταση. Συνοδέψτε λευκά, κόκκινα κρέατα και αλλαντικά.
Το άρωμα του κρασιού αυτού θα σας θυμίσει λευκό φρούτο όπως το ροδάκινο. Είναι εξαιρετικά ζουμερό στον ουρανίσκο, φυτικό, με μία ευχάριστη οξύτητα. Το μέτριο σώμα και η κομψότητα αυτού του Riesling το κάνει εξαιρετικό συνοδευτικό για φαγητό. Συνοδέψτε θαλασσινά, ψάρια ή κάποιο ριζότο με ψάρι.