Η Ciroc δημιουργήθηκε το 2003 στη νότια Γαλλία και είναι μια από τις ελάχιστες βότκα στον κόσμο, η οποία φτιάχνεται από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και όχι από σιτηρά. Η διαδικασία απόσταξης, η εμπειρία στην οινοποίηση και η άνω των 100 ετών τέχνη των οινοποιών, είναι αυτά τα οποία κάνουν εντελώς ξεχωριστή και φινετσάτη την Ciroc.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η Zubrowka Czarna είναι μια premium πολωνική βότκα που παρασκευάζεται από 100% υψηλής ποιότητας σιτάρι και αποστάζεται με καθαρό, κρυστάλλινο νερό. Σε αντίθεση με την κλασική παραλλαγή bison grass, αυτή η βότκα φιλτράρεται με κάρβουνο μέσω δρυός, δίνοντάς της έναν εξαιρετικά απαλό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η Zubrowka Biala είναι μια premium πολωνική βότκα γνωστή για την εξαιρετική καθαρότητα και την απαλή γεύση της. Εμπνευσμένη από τα χιονισμένα τοπία του δάσους Bialowieza, αυτή η βότκα είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας δημητριακά και υποβάλλεται σε μια αυστηρή διαδικασία φιλτραρίσματος πολλαπλών σταδίων για να επιτύχει τον κρυστάλλινο χαρακτήρα της.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η κρατική ποτοποιία της Φινλανδίας αποφάσισε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, να δημιουργήσει μια βότκα, η οποία δεν θα έμοιαζε με καμία άλλη. Παίρνοντας τα καλύτερα συστατικά της χώρας το κατάφεραν και μάλιστα σε υπερβολικά καλό βαθμό.
Η Finlandia Grapefruit είναι μια βότκα, η οποία χαρακτηρίζεται από μεταξένια και βελούδινη υφή. Παράγεται από τους κόκκους σιταριού που συγκομίζονται αργά έχοντας περάσει τις απαιτητικές ποιοτικές δοκιμές και αποστάζεται με καθαρό νερό που εξάγεται από την καρδιά της παγετωνικής λίμνης.