Πρόκειται για ένα Αγιωργίτικο που προέρχεται από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος, ωριμάζει ιδανικά και παραμένει για 16 μήνες στο βαρέλι, μέχρι να εμφιαλωθεί. Το χρώμα του είναι βαθύ κόκκινο ρουμπινί και δηλώνει ξεκάθαρα την αντοχή του σε μακροπρόθεσμη παλαίωση. Συνδυάζει τα αρώματα του φρούτου με τις γεύσεις και τα αρώματα της δρυός σε απόλυτη ισορροπία.
Πρόκειται για ένα γρίφο ακόμα και για τους πιο εκπαιδευμένους ουρανίσκους, με γεμάτο σώμα και απόλυτα ισορροπημένες τανίνες. Υπέροχοι συνοδοί γι' αυτό το εξαιρετικό κρασί, κόκκινο κρέας, κρεμώδεις σάλτσες με μπαχαρικά και ριζότο με λάδι τρούφας. Ταιριάζει άψογα με σκληρά και παλαιωμένα τυριά.
Το κρασί αυτό δεν είναι μια συνηθισμένη έκφραση της ποικιλίας αλλά είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας να μειωθούν οι παρεμβάσεις τόσο στην οινοποίηση όσο και στην καλλιέργεια της ποικιλίας, με γνώμονα την διατήρηση των μοναδικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας αλλά και την ελάχιστη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Πρόκειται για έναν οίνο με λευκοκίτρινο χρώμα, χαρακτηριστικό άρωμα από πεπόνι, περγαμόντο, αχλάδι, νεράντζι, κουμκουάτ και πράσινο μήλο. Το σώμα του είναι γεμάτο συνδυασμένο με μία δροσιστική οξύτητα και η επίγευσή του είναι φρουτένια και αναζωογονητική. Απολαύστε το με θαλασσινά και οστρακοειδή, πράσινες σαλάτες, ριζότο με λαχανικά και ζυμαρικά με λεμόνι.
"Thesis" ονομάζεται η φιλοσοφία του κτήματος για τον τρόπο καλλιέργειας και οινοποίησης κάποιων επιλεγμένων τοπικών ποικιλιών. Το κρασί αυτό είναι ένα ιδιαίτερο λευκό ξηρό που παράγεται από αμπέλια στην ορεινή Κορινθία σε υψόμετρο 650 μέτρα με τις ηλικίες φυτών να είναι κατά μέσο όρο 40 έτη. Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες και το αρωματικό του προφίλ πολύπλοκο και φινετσάτο με αρώματα από πυρηνόκαρπα φρούτα και εσπεριδοειδή.
Βερίκοκο, γκρέιπφρουτ, φλούδα λεμονιού και λευκά λουλούδια είναι τα κύρια αρώματα της μύτης. Στο στόμα είναι λιπαρό με οξύτητα που δροσίζει και κάποιες νύξεις ορυκτών που συμπληρώνουν την σύνθετη γευστική παλέτα. Απολαύστε αυτή την Μαλαγουζιά με ισορροπημένες πράσινες σαλάτες, μεγάλα λιπαρά ψητά ψάρια, οστρακοειδή, ριζότο με λευκές σάλτσες, ψητά λαχανικά και ψητά λευκά κρέατα καθώς και ζυμαρικά με σολομό.