Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Μητράκος Νεμέα 0.75L

  Παραγωγός: Μητράκος
  Η Νεμέα του Κτήματος Μητράκος είναι ένα ερυθρό ξηρό κρασί στο οποίο αποκρυσταλλώνεται όλη η οινοποιητική και αμπελουργική άποψη του οινοποιού. Μετά την προσεκτική παλαίωση του σε δρύινα βαρέλια γαλλικής δρυός προκύπτει ένα ερυθρό κρασί με ζωντανό πορφυρό χρώμα και έντονα σύνθετο άρωμα φρούτων και μπαχαρικών με κυρίαρχα αυτά της μαρμελάδας φράουλας και μύρτιλου, της κανέλας και του μοσχοκάρυδου το οποίο εκφράζει όλο το πλούσιο αρωματικό και γευστικό δυναμικό του αμπελώνα και της ποικιλίας. Στο στόμα παρουσιάζεται πλούσιο και όμορφα συμπυκνωμένο με μεστή γεύση, ισχυρές αλλά δομημένες και βελούδινες ταννίνες. Ένα κρασί παλαίωσης με ισχυρή προσωπικότητα που αναζητάει για γευστικό ταίρι του πιάτα αντίστοιχης ισχυρής προσωπικότητας. Κόκκινα κρέατα πλούσια σε πρωτείνη, κυνήγι αλλά και έντονες κόκκινες σάλτσες θα είναι πάντα ταιριαστός συνδυασμός. Τα κίτρινα σκληρά αλλά και τα έντονα σε γεύση τυριά μπορούν επίσης να δώσουν αρμονική απόλαυση.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΜΤΡ16
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  14,90€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Το Κτήμα Μητράκου είναι μια οικογενειακή οινοποιητική επιχείρηση, με αμπελουργική παράδοση που ξεπερνά τον αιώνα και έχει έδρα τη φημισμένη για τα κρασιά της, Νεμέα Κορινθίας. Το Κτήμα Μητράκου είναι υπέρ των καθαρών και εκφραστικών κρασιών, με κύριο χαρακτηριστικό την κομψότητα. Διαθέτει κρασιά που πίνονται ευχάριστα και λόγω των αρωματικών και των γευστικών χαρακτηριστικών τους επιτελούν άριστα τον κύριο σκοπό τους, την επιτυχημένη συνοδεία φαγητού. Αυτός είναι με δύο λόγια ο χαρακτήρας των κρασιών του κτήματος.

  Ο Φάνης Μητράκος βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της οινοποιητικής επιχείρησης της οικογένειας Μητράκου, που καλλιεργεί στη Νεμέα αμπέλια από τα τέλη του 19ου αιώνα. Αποτελεί δηλαδή την 4η γενιά αμπελουργών και είναι αυτός που τόλμησε το βήμα προς την επαγγελματική οινοποίηση.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΠελοπόννησος
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαΑγιωργήτικο
  *
  *
  *
  *