Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Μητράκος Αγιωργίτικο 0.75L

  Παραγωγός: Μητράκος
  Το Αγιωργίτικο του Κτήματος Μητράκος είναι ένα μοντέρνο ερυθρό κρασί μέτριας παλάιωσης. Παραμένει για ωρίμανση λίγους μήνες ένα τμήμα του σε δρύινα βαρέλια και ένα άλλο σε δεξαμενές. Το Αγιοργίτικο Μητράκος είναι ένα μοντέρνο, φρέσκο ερυθρό κρασί που αναδεικνύει τον υπέροχο φρουτώδη χαρακτήρα της ποικιλίας και το terroir των αμπελώνων. Ένας υπέροχα απολαυστικός συνδυασμός κόκκινων φρούτων και ανθέων που κολακεύεται από μια νύξη αρωμάτων παλαίωσης. Απολαυστικά μεστό στο στόμα με σαγηνευτικά βελούδινες ταννίνες και φρουτώδες γευστικό άρωμα. Ένα μοντέρνο κόκκινο κρασί όπως το Αγιωργίτικο Μητράκος είναι ικανό να συνοδεύσει τα περισσότερα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Ιδιαίτερα ταιριαστό με τα μικρά ελληνικά κρέατα (αρνάκι, κατσικάκι) σε όλες σχεδόν τις παρασκευές τους. Ζυμαρικά με ερυθρές σάλτσες, λαδερά με κρέας, ιπτάμενο κυνήγι αλλά και ελαφρά κίτρινα τυριά.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΜΤΡ23
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  8,00€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Το Κτήμα Μητράκου είναι μια οικογενειακή οινοποιητική επιχείρηση, με αμπελουργική παράδοση που ξεπερνά τον αιώνα και έχει έδρα τη φημισμένη για τα κρασιά της, Νεμέα Κορινθίας. Το Κτήμα Μητράκου είναι υπέρ των καθαρών και εκφραστικών κρασιών, με κύριο χαρακτηριστικό την κομψότητα. Διαθέτει κρασιά που πίνονται ευχάριστα και λόγω των αρωματικών και των γευστικών χαρακτηριστικών τους επιτελούν άριστα τον κύριο σκοπό τους, την επιτυχημένη συνοδεία φαγητού. Αυτός είναι με δύο λόγια ο χαρακτήρας των κρασιών του κτήματος.

  Ο Φάνης Μητράκος βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της οινοποιητικής επιχείρησης της οικογένειας Μητράκου, που καλλιεργεί στη Νεμέα αμπέλια από τα τέλη του 19ου αιώνα. Αποτελεί δηλαδή την 4η γενιά αμπελουργών και είναι αυτός που τόλμησε το βήμα προς την επαγγελματική οινοποίηση.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΠελοπόννησος
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαΑγιωργήτικο
  *
  *
  *
  *