Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Μητράκος

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Μητράκος Αγιωργίτικο 0.75L

  Μητράκος Αγιωργίτικο 0.75L

  ΣΜΜΤΡ23
  Το Αγιωργίτικο του Κτήματος Μητράκος είναι ένα μοντέρνο ερυθρό κρασί μέτριας παλάιωσης. Παραμένει για ωρίμανση λίγους μήνες ένα τμήμα του σε δρύινα βαρέλια και ένα άλλο σε δεξαμενές. Το Αγιοργίτικο Μητράκος είναι ένα μοντέρνο, φρέσκο ερυθρό κρασί που αναδεικνύει τον υπέροχο φρουτώδη χαρακτήρα της ποικιλίας και το terroir των αμπελώνων. Ένας υπέροχα απολαυστικός συνδυασμός κόκκινων φρούτων και ανθέων που κολακεύεται από μια νύξη αρωμάτων παλαίωσης. Απολαυστικά μεστό στο στόμα με σαγηνευτικά βελούδινες ταννίνες και φρουτώδες γευστικό άρωμα. Ένα μοντέρνο κόκκινο κρασί όπως το Αγιωργίτικο Μητράκος είναι ικανό να συνοδεύσει τα περισσότερα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Ιδιαίτερα ταιριαστό με τα μικρά ελληνικά κρέατα (αρνάκι, κατσικάκι) σε όλες σχεδόν τις παρασκευές τους. Ζυμαρικά με ερυθρές σάλτσες, λαδερά με κρέας, ιπτάμενο κυνήγι αλλά και ελαφρά κίτρινα τυριά.
  8,00€
  Εικόνα της Μητράκος Νεμέα 0.75L

  Μητράκος Νεμέα 0.75L

  ΣΜΜΤΡ16
  Η Νεμέα του Κτήματος Μητράκος είναι ένα ερυθρό ξηρό κρασί στο οποίο αποκρυσταλλώνεται όλη η οινοποιητική και αμπελουργική άποψη του οινοποιού. Μετά την προσεκτική παλαίωση του σε δρύινα βαρέλια γαλλικής δρυός προκύπτει ένα ερυθρό κρασί με ζωντανό πορφυρό χρώμα και έντονα σύνθετο άρωμα φρούτων και μπαχαρικών με κυρίαρχα αυτά της μαρμελάδας φράουλας και μύρτιλου, της κανέλας και του μοσχοκάρυδου το οποίο εκφράζει όλο το πλούσιο αρωματικό και γευστικό δυναμικό του αμπελώνα και της ποικιλίας. Στο στόμα παρουσιάζεται πλούσιο και όμορφα συμπυκνωμένο με μεστή γεύση, ισχυρές αλλά δομημένες και βελούδινες ταννίνες. Ένα κρασί παλαίωσης με ισχυρή προσωπικότητα που αναζητάει για γευστικό ταίρι του πιάτα αντίστοιχης ισχυρής προσωπικότητας. Κόκκινα κρέατα πλούσια σε πρωτείνη, κυνήγι αλλά και έντονες κόκκινες σάλτσες θα είναι πάντα ταιριαστός συνδυασμός. Τα κίτρινα σκληρά αλλά και τα έντονα σε γεύση τυριά μπορούν επίσης να δώσουν αρμονική απόλαυση.
  14,90€
  Εικόνα της Μητράκος Ροδίτης 0.75L

  Μητράκος Ροδίτης 0.75L

  ΣΜΜΤΡ24
  Ένα μοντέρνο και ευχάριστα αρωματικό, δροσερό λευκό κρασί. Με σύνθετο φρουτώδες και ανθικό άρωμα από το οποίο ξεχωρίζουν τα εσπεριδοειδή, το γκρέιπφρουιτ, το μάνγκο, η λουίζα αλλά και η ακακία. Γεμάτο στο στόμα που τονίζεται απολαυστικά από μια δροσερή οξύτητα και μια μακριά και αρωματική επίγευση. Η δροσιά και το έντονα φρουτώδες άρωμα του κρασιού αυτού αναζητά αρωματικά ψάρια και θαλασσινά, αρωματικές λευκές σάλτσες για λευκά κρέατα και ζυμαρικά καθώς και λευκά τυριά.
  7,50€