Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Matamis Syrah Small Batches 0.75L

  Παραγωγός: Matamis
  Χρώμα πλούσιο με ελαφριές κυανές ανταύγειες. Μύτη σύνθετη και πολύπλοκη με φρουτώδη χαρακτήρα αλλά και αρώματα μπαχαρικών - πιπεριού, σιτσουάν και μόκα. Στόμα γεμάτο, ευγενικό, με ισορροπημένες τανίνες. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, ψητά λαχανικά, πικάντικα λαχανικά, κρέατα σχάρας καθώς και γλυκά με μαύρη σοκολάτα.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΜΤΜ71190007
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  16,95€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Ο ιδρυτής της εταιρείας και επιστημονικός της σύμβουλος Ματάμης Απόστολος διευθύνει με την επιστημονική αρωγή και των δύο γιων του την οικογενειακή αυτή επιχείρηση και με τη μεγάλη εμπειρία του, επιλέγει αμπελοτόπια με ποικιλίες κυρίως ελληνικές και δημιουργεί πρωτοποριακά κρασιά προωθώντας στο εξωτερικό μια νέα αντίληψη για την ποιότητα των ελληνικών οίνων αλλά και της ελληνικής γης.

  Οι οίνοι της εταιρείας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και την έντονη ελληνική ταυτότητα, και αναδεικνύουν απόλυτα την έκφραση του terroir προέλευσης τους την Επανομή, η οποία βρίσκεται Ν.Α. της Θεσσαλονίκης. Το οινοποιείο αυτό, δίνει έμφαση στους αφρώδεις οίνους με βάση τις ελληνικές ποικιλίες. Το 2009 δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός αφρώδης οίνος τύπου Spumante με βάση το Μοσχάτο Αλεξανδρείας.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΕπανομή
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαSyrah
  *
  *
  *
  *