Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Matamis Luna Blue 0.75L

  Παραγωγός: Matamis
  Χρώμα λεμονοπράσινο με αρώματα εσπεριδοειδών, ξινόμηλων και δυόσμου. Γεύση πλούσια και αρωματική με μια υψηλή οξύτητα που συνοδεύεται από έναν ευγενή αφρισμό και μια μακρά επίγευση. Συνοδεύει πρώτα ελαφριά πιάτα όπως σπαράγγια, σολομό, οστρακοειδή, καθώς επίσης φρούτα και dessert.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΜΤΜ71230003
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  8,55€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Ο ιδρυτής της εταιρείας και επιστημονικός της σύμβουλος Ματάμης Απόστολος διευθύνει με την επιστημονική αρωγή και των δύο γιων του την οικογενειακή αυτή επιχείρηση και με τη μεγάλη εμπειρία του, επιλέγει αμπελοτόπια με ποικιλίες κυρίως ελληνικές και δημιουργεί πρωτοποριακά κρασιά προωθώντας στο εξωτερικό μια νέα αντίληψη για την ποιότητα των ελληνικών οίνων αλλά και της ελληνικής γης.

  Οι οίνοι της εταιρείας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και την έντονη ελληνική ταυτότητα, και αναδεικνύουν απόλυτα την έκφραση του terroir προέλευσης τους την Επανομή, η οποία βρίσκεται Ν.Α. της Θεσσαλονίκης. Το οινοποιείο αυτό, δίνει έμφαση στους αφρώδεις οίνους με βάση τις ελληνικές ποικιλίες. Το 2009 δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός αφρώδης οίνος τύπου Spumante με βάση το Μοσχάτο Αλεξανδρείας.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΕπανομή
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαΑσύρτικο, Μοσχάτο
  *
  *
  *
  *