Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Matamis Brut 0.75L

  Παραγωγός: Matamis
  Χρώμα κίτρινο - χρυσάφι. Μύτη πλούσια με μεταλλικές νότες, χροιά πράσινου μήλου καθώς και εσπεριδοειδών συνδυασμένες με ελαφριές ευγενείς νότες βαρελιού. Στόμα πληθωρικό γενναιόδωρο με δροσερή κυριαρχική οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση. Αφρισμός πλούσιος και εκρηκτικός με μακρά διάρκεια. Συνοδεύει λιπαρά ψάρια και ελαφρώς καπνιστά, οστρακοειδή, εξωτικά φρούτα όπως ανανάς, μάνγκο και κίτρινα φρούτα, αλλά και μαλακά τυριά. Επιδέχεται μακρόχρονη παλαίωση. Περιορισμένος αριθμός φιαλών.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΜΤΜ71170011
  Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  29,95€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Ο ιδρυτής της εταιρείας και επιστημονικός της σύμβουλος Ματάμης Απόστολος διευθύνει με την επιστημονική αρωγή και των δύο γιων του την οικογενειακή αυτή επιχείρηση και με τη μεγάλη εμπειρία του, επιλέγει αμπελοτόπια με ποικιλίες κυρίως ελληνικές και δημιουργεί πρωτοποριακά κρασιά προωθώντας στο εξωτερικό μια νέα αντίληψη για την ποιότητα των ελληνικών οίνων αλλά και της ελληνικής γης.

  Οι οίνοι της εταιρείας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα και την έντονη ελληνική ταυτότητα, και αναδεικνύουν απόλυτα την έκφραση του terroir προέλευσης τους την Επανομή, η οποία βρίσκεται Ν.Α. της Θεσσαλονίκης. Το οινοποιείο αυτό, δίνει έμφαση στους αφρώδεις οίνους με βάση τις ελληνικές ποικιλίες. Το 2009 δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός αφρώδης οίνος τύπου Spumante με βάση το Μοσχάτο Αλεξανδρείας.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΕλλάδα
  Περιοχή ΚρασιάΕπανομή
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαΑσύρτικο
  *
  *
  *
  *