Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Λούδας Sauvignon Blanc 0.75L

    Παραγωγός: Λούδας
    Ανακαλύψτε το Λούδας Sauvignon Blanc, ένα κρασί που αιχμαλωτίζει τη φρεσκάδα σε κάθε γουλιά. Με λαμπερό κιτρινοπράσινο χρώμα και πλούσιο σώμα, σας προσκαλεί σε ένα αρωματικό ταξίδι. Η μύτη του είναι έντονη, γεμάτη με τροπικά φρούτα -grapefruit, μάνγκο, ακτινίδιο- προσφέροντας μια εξωτική διάθεση. Η χαρακτηριστική, δροσερή οξύτητα συνθέτει ένα κρασί γεμάτο ζωντάνια, με φρουτώδη επίγευση που διαρκεί. Σερβίρεται στους 12-14°C. Συνοδεύει ιδανικά λευκά κρέατα και χάρη στην οξύτητά του, ταιριάζει άψογα με λιπαρότερα τυριά και πιάτα. Αποφύγετε να το σερβίρετε με κόκκινα κρέατα με έντονη γεύση και τανίνες, ή πολύ κρεμώδη πιάτα με σάλτσες γάλακτος.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΛΔΣΚΡ008
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
    11,90€
    i h
    Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

    Το Οινοποιείο Λούδας (Loudas Winehouse) βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, στο χωριό Διάβα της Καλαμπάκας. Το οικογενειακό οινοποιείο του Κωνσταντίνου και της Ζαχαρούλας Λούδα εκφράζει μια βαθιά φιλοσοφία ζωής μέσα από το κρασί, με παράδοση που ξεκινά από τον περασμένο αιώνα. Το σύγχρονο οινοποιείο, που δημιουργήθηκε το 2006, επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών που ευδοκιμούν στο μοναδικό terroir. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες των 30 στρεμμάτων, σε πλαγιά στα 280 μέτρα, καλλιεργούν Μαλαγουζιά, Ξινόμαυρο, Ροδίτη, αλλά και Syrah και Merlot.

    Το ιδιαίτερο μικροκλίμα των Μετεώρων προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα στα κρασιά ΠΓΕ Μετέωρα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την ποικιλιακή σύνθεση, να κατανοήσουν τη σημασία του terroir και να απολαύσουν γευσιγνωσία υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το πάθος για το κρασί με την ιστορία του τόπου.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    ΧώραΕλλάδα
    Περιοχή ΚρασιάΚαλαμπάκα
    Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
    ΠοικιλίαSauvignon Blanc
    *
    *
    *
    *