Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Λούδας Ευαής Λευκός Ξηρός 0.75L

    Παραγωγός: Λούδας
    Ανακαλύψτε τον Ευαή -που σημαίνει ευνοϊκός, δροσερός-, ένα κρασί που φέρνει τη φρεσκάδα των εκλεκτών ποικιλιών του. Αυτό το αρμονικό χαρμάνι του ελληνικού Ασύρτικου με το διεθνές Sauvignon Blanc είναι λαμπερό πρασινοκίτρινο και σας προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία. Τα τροπικά φρούτα δένουν τέλεια με τη χαρακτηριστική μεταλλικότητα, προσφέροντας ένα φρουτώδες και δροσερό στόμα με ζωηρή οξύτητα.Σερβίρεται στους 12-14°C. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για πράσινες σαλάτες, ζυμαρικά, ριζότο θαλασσινών, λιπαρά ψάρια στη σχάρα, λαδερά και πλατώ τυριών. Αποφύγετε να το συνδυάσετε με κόκκινα κρέατα με βαριές σάλτσες ή πολύ γλυκά επιδόρπια.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΛΔΣΚΡ005
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
    10,30€
    i h
    Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

    Το Οινοποιείο Λούδας (Loudas Winehouse) βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, στο χωριό Διάβα της Καλαμπάκας. Το οικογενειακό οινοποιείο του Κωνσταντίνου και της Ζαχαρούλας Λούδα εκφράζει μια βαθιά φιλοσοφία ζωής μέσα από το κρασί, με παράδοση που ξεκινά από τον περασμένο αιώνα. Το σύγχρονο οινοποιείο, που δημιουργήθηκε το 2006, επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών ποικιλιών που ευδοκιμούν στο μοναδικό terroir. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες των 30 στρεμμάτων, σε πλαγιά στα 280 μέτρα, καλλιεργούν Μαλαγουζιά, Ξινόμαυρο, Ροδίτη, αλλά και Syrah και Merlot.

    Το ιδιαίτερο μικροκλίμα των Μετεώρων προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα στα κρασιά ΠΓΕ Μετέωρα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την ποικιλιακή σύνθεση, να κατανοήσουν τη σημασία του terroir και να απολαύσουν γευσιγνωσία υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το πάθος για το κρασί με την ιστορία του τόπου.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    ΧώραΕλλάδα
    Περιοχή ΚρασιάΚαλαμπάκα
    Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
    ΠοικιλίαSauvignon Blanc, Ασύρτικο
    *
    *
    *
    *