Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Κωνσταντάρας Ροζέ Ξηρός BIO 2021 0.75L

    Παραγωγός: Κωνσταντάρας
    Ανακαλύψτε το KONSTANTARA ROSE, έναν φινετσάτο βιολογικό οίνο Π.Γ.Ε. Χαλκιδικής, ιδανικό για τους λάτρεις του ροζέ φαγητού. Το ανοιχτό σομόν χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες προμηνύει την κομψότητά του. Η μύτη είναι λουλουδάτη και φρουτώδης, με άρωμα κόκκινου τριαντάφυλλου, φράουλας και κερασιού, ενώ μια νύξη καραμέλας ολοκληρώνει την αίσθηση. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με τραγανή οξύτητα και ισορροπημένο σώμα. Είναι το ροζέ που στέκεται επάξια δίπλα σε κόκκινο κρασί όταν η ζέστη του καλοκαιριού δεν το επιτρέπει. Σερβίρεται στους 8-10°C. Ταιριάζει άψογα με πιάτα με φρέσκια ντομάτα (αστακομακαρονάδα), λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος), κοτόπουλο, χοιρινό σε ελαφριές κόκκινες σάλτσες και ασιατική κουζίνα. Αποφύγετε παχιά μοσχαρίσια μπριζόλα, κυνήγι και πιάτα με πολύ έντονη ντομάτα.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΤΖΕ00000327
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
    10,95€
    i h
    Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

    Τα κρασιά Κωνσταντάρα παράγονται από βιολογική καλλιέργεια στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Κωνσταντάρα, έκτασης 250 στρεμμάτων. Τα αμπέλια βρίσκονται σε ιδανική θέση, στην Αγία Τριάδα Πολυγύρου Χαλκιδικής, σε υψόμετρο 430 μέτρων, με αμμο-αργιλοπηλώδες έδαφος. Το μοναδικό terroir της Χαλκιδικής ευνοεί την παραγωγή μικρών αποδόσεων υψηλής ποιότητας.

    Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Πορταριάς, οινοποιούνται εκλεκτές ποικιλίες, όπως Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Merlot και Cabernet Sauvignon. Το Οινοποιείο Κωνσταντάρα προσφέρει οίνους που συνδυάζουν την οικογενειακή παράδοση με τη βιολογική πιστοποίηση και την εξαιρετική γεύση, αναδεικνύοντας το δυναμικό του κρασιού της Χαλκιδικής.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    ΧώραΕλλάδα
    Περιοχή ΚρασιάΧαλκιδική
    Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
    ΠοικιλίαCabernet Sauvignon
    *
    *
    *
    *