Ανακαλύψτε το Konstantara Merlot, έναν εξαιρετικό βιολογικό οίνο από την ΠΓΕ Χαλκιδική. Αυτό το κρασί ξεχωρίζει για το βαθύ πορφυρό του χρώμα και τα φρέσκα αρώματα από κεράσι, δαμάσκηνο και μύρτιλο. Οι βελούδινες τανίνες του το καθιστούν ιδανικό για όσους αναζητούν ένα απαλό και φρουτώδες κόκκινο κρασί. Συνοδέψτε το με ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, ψητό χοιρινό, ή ακόμα και με πανσέτα στη σχάρα. Αποφύγετε τα πολύ καυτερά ή όξινα πιάτα και τα επιδόρπια. Σερβίρετε το στους 12-14°C και απολαύστε κάθε γουλιά.
Ανακαλύψτε το Konstantara Special Edition White, ένα βιολογικό κρασί από την ΠΓΕ Χαλκιδική. Συνδυάζοντας Viognier και Ασύρτικο, αυτό το κρασί έχει λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα και ακαταμάχητα αρώματα από βερίκοκο, εσπεριδοειδή και λευκά λουλούδια, με νύξεις βανίλιας και ξηρών καρπών. Στο στόμα είναι κρεμώδες και γεμάτο, με τραγανή οξύτητα. Συνοδέψτε το με θαλασσινά, λιπαρά ψάρια ή λευκά κρέατα με άσπρη σάλτσα. Αποφύγετε τα πολύ βαριά κόκκινα κρέατα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Ανακαλύψτε το KONSTANTARA FUME, έναν εκλεκτό βιολογικό οίνο Π.Γ.Ε. Χαλκιδικής. Αυτό το κρασί είναι η επιτομή της κομψότητας, χάρη στην ωρίμανση για 4 μήνες σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Το λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα προμηνύει την πολύπλοκη, πληθωρική μύτη, όπου τα τυπικά αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων (ανανάς) συναντούν νότες ξηρών καρπών, βανίλιας και καπνού. Στο στόμα είναι γεμάτο και λιπαρό, με τέλεια ισορροπία που καταλήγει σε μια ζωηρή και δροσιστική επίγευση. Σερβίρεται στους 10-12°C. Συνδυάζεται αρμονικά με λιπαρά ψάρια (τόνος, σολομός), ψητά λευκά κρέατα με κρεμώδεις σάλτσες και ημίσκληρα καπνιστά τυριά. Αποφύγετε πολύ γλυκά επιδόρπια και σαλάτες με έντονο όξινο dressing. Μπορεί να παλαιώσει έως και 5+ χρόνια.
Ανακαλύψτε το ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Sauvignon Blanc, έναν βιολογικό οίνο Π.Γ.Ε. Χαλκιδικής, που αποτυπώνει τη φρεσκάδα του τόπου του. Με λαμπερό αχνόξανθο χρώμα, αυτό το κρασί είναι μια έκρηξη αρωμάτων: λευκόσαρκα και τροπικά φρούτα με ντελικάτες νότες αγριολούλουδων. Στο στόμα είναι ντελικάτο, με ικανοποιητική οξύτητα και τέλεια ισορροπία γεύσεων, αφήνοντας μια μοναδική, δροσερή επίγευση. Είναι το ιδανικό απεριτίφ που υπόσχεται χαρά και ανανέωση, ιδανικό για να μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης. Σερβίρεται στους 8-10°C. Συνοδεύει υπέροχα δροσερές σαλάτες με σως εσπεριδοειδών, ψητά ψάρια, όστρακα, κοτόπουλο σχάρας και πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Αποφύγετε πολύ κρεμώδεις σάλτσες, κόκκινα κρέατα με δομή (π.χ. μοσχαρίσια μπριζόλα) ή μαγειρευτά.
Το Χάριτες Πέτρες Λευκός Ξηρός είναι μια ακόμα ετικέτα από το οινοποιείο Κωνσταντάρας. Τα κρασιά του οινοποιείου παράγονται από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στους αμπελώνες της Αγίας Τριάδας Πολυγύρου. Λευκές ποικιλίες όπως Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Viogner και Ασύρτικο όπως επίσης και ερυθρές ποικιλίες Merlot, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο και Syrah είναι αυτές που καλλιεργούνται. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.
Το Χάριτες Πέτρες Ερυθρός Ημίγλυκος είναι μία ακόμα ετικέτα του οινοποιείου Κωνσταντάρας. Τα κρασιά του οινοποιείου παράγονται από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στους αμπελώνες της Αγίας Τριάδας Πολυγύρου. Λευκές ποικιλίες όπως Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Sauvignon Blanc, Μαλαγουζιά, Viogner και Ασύρτικο όπως επίσης και ερυθρές ποικιλίες Merlot, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο και Syrah είναι αυτές που καλλιεργούνται. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.