Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Κανακάρης

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Κανακάρη "Gris De Moschofilero" 2021 0,75L

  Κανακάρη "Gris De Moschofilero" 2021 0,75L

  ΣΜΚΝΡ0101200
  Το Γκρι "Gris De Moschofilero", είναι ένα ιδιαίτερο, λευκό κρασί με έντονο ποικιλιακό άρωμα και ισχυρή προσωπικότητα. Με σκοπό να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και το καλύτερο κομμάτι του αρώματος της ποικιλίας, άφησαν το γλεύκος του σταφυλιού σε επαφή με τους φλοιούς, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τόσο τα αρώματα όσο και το χρώμα της ποικιλίας εντοπίζονται στους φλοιούς των σταφυλιών και έτσι για τη δημιουργία του Μοσχοφίλερου, θα χρησιμοποιήσουν την τεχνική "vin saignee".
  6,50€
  Εικόνα της Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ερυθρός Ημίγλυκος 0,75L

  Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ερυθρός Ημίγλυκος 0,75L

  ΣΜΚΝΡ0105105
  Ο "ΝΟΤΟΣ" ερυθρός ημίγλυκος, παράγεται από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο και Merlot των σταφυλιών των ορεινών Πλαγιών της Αιγιάλειας. Αυτές οι ποικιλίες θα συνδεθούν και θα δημιουργήσουν ένα κρασί γεμάτο αρώματα και γεύσεις από κόκκινα φρούτα και λουλούδια. Στο τέλος, μένει μία γλυκήτητα στο στόμα και μία βελούδινη επίγευση.
  4,20€
  Εικόνα της Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ερυθρός Ξηρός 0,75L

  Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ερυθρός Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΝΡΑ107012
  Ο "ΝΟΤΟΣ" Ερυθρός Ξηρός οίνος από το οινοποιείο Κανακάρη, παράγεται από τις ποικιλίες Αγιωργήτικο και Merlot των ημιορεινών αμπελώνων Αιγιαλείας. Ο τρύγος γίνεται σε μικρά τελάρα των 20 κιλών και οι πιέσεις της οινοποίησης που δέχεται προκειμένου να φτάσει το τελικό αποτέλεσμα, είναι μέτριες. Μετά από την προσεκτική οινοποίηση των δύο ποικιλιών έρχεται στο ποτήρι μας ένα μοντέρνο κρασί μεσογειακού τύπου.
  3,89€
  Εικόνα της Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ημίγλυκος 0,75L

  Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ημίγλυκος 0,75L

  ΣΜΚΝΡΑ102008
  Ο "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ημίγλυκος του οινοποιείου Κανακάρη, παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Ροδίτη, μία ποικιλία που καλλιεργείται στους ημιορεινούς αμπελώνες της Αιγιάλειας. Μετά την επεξεργασία του μας συστήνεται με ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα, με ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων και με μια ήπια γλυκήτητα στο στόμα.
  4,20€
  Εικόνα της Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ξηρός 0,75L

  Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΝΡΑ107010
  Ο οίνος "ΝΟΤΟΣ" Λευκός Ξηρός από το οινοποιείο Κανακάρη παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Ροδίτη των ημιορεινών αμπελώνων Αιγαλείας. Ο τρύγος γίνεται σε μικρά τελάρα των 20κιλών και οι πιέσεις που δέχεται κατά τη διαδικασία της οινοποίησής του, είναι μέτριες.
  3,89€
  Εικόνα της Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ροζέ Ξηρός 0,75L

  Κανακάρη "ΝΟΤΟΣ" Ροζέ Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΝΡΑ107011
  Η ετικέτα "ΝΟΤΟΣ" Ροζέ Ξηρός από το οινοποιείο Κανακάρη, παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Ροδίτη των ημιορεινών αμπελώνων Αιγαλείας. Ο τρύγος γίνεται σε μικρά τελάρα των 20 κιλών και οι πιέσεις που δέχεται κατά την οινοποίησή του είναι μέτριας έντασης.
  3,89€
  Filters Close
  Ελάχιστο: 3,00€ Μέγιστο: 18,00€
  3 18