Το κρασί Alice Coneglaino Extra Dry διαθέτει απαλό κίτρινο χρώμα, με φωτεινές, αστραφτερές, λεπτές, συνεχείς φυσαλίδες. Αφήνει ένα ξεχωριστό άρωμα φρούτων και λουλουδιών, -χαρακτηριστικό του Prosecco- όπως αγιόκλημα, ακακία, αχλάδι και μήλο. Είναι φρέσκο, ξεχωριστό, αριστοκρατικό και λεπτό στο στόμα. Συνοδεύει ορεκτικά, σνακ, σαλάτες και ολόκληρο το γεύμα με την ίδια ευκολία. Πρόκειται για ένα πραγματικό κρασί "πασπαρτού". Πιείτε το με κάποιον που σας ενδιαφέρει!
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κρασί φτιαγμένο από 100% σταφύλια Nebbiolo. Το έντονο μπουκέτο ξεχωρίζει με ευχάριστες νότες βιολετί και κόκκινων φρούτων και στο στόμα το συγκεκριμένο Barbaresco έχει μια σύνθετη, πλήρη και επίμονη δομή. Αυτό το κρασί έχει δυνατότητα παλαίωσης έως περίπου 10 χρόνια. Είναι ένα κρασί έντονης κομψότητας και συνδυάζεται ιδανικά με ώριμα τυριά, κυνήγι, ψητά κόκκινα κρέατα και ντελικάτα ψητά.
Υπέροχο Prosecco με χρώμα αχυροκίτρινο και πρασινωπές ανταύγειες. Αρωματικά είναι φρουτώδες, με αρώματα που θυμίζουν κίτρινο μήλο, άνθη ροδακινιάς και ακακία. Στη γεύση είναι ευχάριστα φρέσκο και φρουτώδες με μέτριο και στρογγυλό σώμα και η επίγευση του μακρά και νόστιμη. Απολαύστε το σαν απεριτίφ, με ορεκτικά, δροσερές σαλάτες αλλά και με όλο το γεύμα αν αυτό αποτελείται από θαλασσινά, ψάρια, κοτόπουλο και χοιρινό.
Τα σταφύλια Sangiovese και Cabernet που προέρχονται από τις καλύτερες τοποθεσίες μαζεύονται και ζυμώνονται χωριστά. Με έντονα και επίμονα αρώματα φρούτων, η γεύση αναπτύσσεται σιγά και η βανίλια από την χρήση του βαρελιού, έρχεται στο τέλος. Το "Collezione Oro" αποκαλύπτεται αισθησιακά με βελούδινες αποχρώσεις, πλούσια δομή, μακρά επίγευση και ζεστό ουρανίσκο με απαλές τανίνες. Συνοδέψτε το με μπριζόλες, μπάρμπεκιου και παλαιωμένα τυριά.
Τα σταφύλια Nebbiolo (Lampia και Michet) του Barolo Porta Rossa προέρχονται από ιστορικούς αμπελώνες που βρίσκονται στις συνοικίες Serralunga και Perno (τοποθεσία Monforte). Το Bricco Ambrogio, ένας αμπελώνας στο Roddi, δίνει το όνομά του στο ομώνυμο κρασί "cru".Μετά την ζύμωση το κρασί τοποθετείται σε σλαβονικά δρύινα βαρέλια όπου εξελίσσεται και παλαιώνει υπό αυστηρό έλεγχο για τουλάχιστον δύο χρόνια.
Το κρασί πήρε το όνομά του από την επέκταση του αμπελώνα προέλευσης του, υπογραμμίζοντας τον στενό δεσμό που δένει κάθε μπουκάλι του κτήματος και κάθε μεμονωμένου αμπελώνα. Οι ποικιλίες Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot, ο οινοποιός Pasquale Presutto και η περιοχή Castelnuovo Berardenga μας δίνουν αυτό το κρασί.