Το Αν Ροζέ Ημίξηρος ΒΙΟ είναι ένας ημίξηρος βιολογικός οίνος, που μας έρχεται από το οινοποιείο Γαβαλάς της Κρήτης. Δημιουργείται από τις ποικιλίες Κοτσιφάλι και Cabernet Sauvignon, οι οποίες αναπτύσσονται σε υψόμετρο 400 μέτρων στους αμπελώνες Μονοφατσίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και συγκεκριμένα στο αμπελοτόπι "Φραγκόσπιτο".
Το Γαβαλά Βηλάνα Λευκός Ξηρός είναι μια υπέροχη ετικέτα με κρυστάλλινο λευκό χρώμα, αρωματική πολυπλοκότητα με νότες εσπεριδοειδών και φρεσκοκομμένου ροδάκινου. Η γεύση του είναι μεστή και φρουτώδης, με απολαυστική οξύτητα!
Το Βιδιανό Λευκός Ξηρός ΒΙΟ είναι ένας λευκός ξηρός βιολογικός οίνος που μας έρχεται από το οινοποιείο Γαβαλάς της Κρήτης. Δημιουργείται 100% από την ποικιλία Βιδιανό, η οποία αναπτύσσεται σε υψόμετρο 350 μέτρων στους αμπελώνες Μονοφατσίου στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο αμπελοτόπι "Κάμπος".
Το Έφηβος Κόκκινος Ξηρός ΒΙΟ είναι ένας ερυθρός ξηρός βιολογικός οίνος που μας έρχεται από το οινοποιείο Γαβαλάς της Κρήτης. Οι ποικιλίες Μαντιλάρι, Κοτσιφάλι και Syrah αναπτύσσονται στους αμπελώνες Μονοφατσίου στο Ηράκλειο Κρήτης στον αμπελοτόπι "Κρεμνολιά".
Το ιδιαίτερο των αμπελώνων του οινοποιείου είναι ότι βρίσκονται υπό καθεστώς βιολογικής καλλιέργειας. Το 2004 ιδρύθηκε ένα νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο μέσα στους αμπελώνες. Όλες οι φάσεις από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση γίνονται στην καθετοποιημένη σύγχρονη μονάδα με γνόμωνα την αγάπη για το κρασί και τη φιλοσοφία του!
Το ιδιαίτερο των αμπελώνων του οινοποιείου είναι ότι βρίσκονται υπό καθεστώς βιολογικής καλλιέργειας. Το 2004 ιδρύθηκε ένα νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο μέσα στους αμπελώνες. Όλες οι φάσεις από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση γίνονται στην καθετοποιημένη σύγχρονη μονάδα με γνόμωνα την αγάπη για το κρασί και τη φιλοσοφία του!