Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Γαία ΝΟΤΙΟΣ "MONOGRAPH" ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ-SYRAH 2024 Κόκκινο Ξηρό 0.75L

    Παραγωγός: Γαία
    Το Gaia Notios "MONOGRAPH" ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ-SYRAH είναι ένα νεανικό, φρουτώδες κόκκινο κρασί που συνδυάζει δύο εμβληματικές ποικιλίες της ΠΓΕ Πελοποννήσου: το Αγιωργίτικο και το Syrah. Καλλιεργημένα στους αμπελώνες στο Κούτσι της Νεμέας, τα σταφύλια δίνουν ένα κρασί που παντρεύει ιδανικά το ζωηρό φρούτο και τις μαλακές τανίνες του Αγιωργίτικου με τον πλούτο και τον πικάντικο χαρακτήρα του Syrah. Με βαθύ κοκκινοϊώδες χρώμα, είναι ιδανικό να σερβιριστεί δροσερό, στους 10-14C, ακόμα και τους ζεστούς μήνες. Ταιριάζει άψογα με ελαφριά κόκκινα κρέατα όπως μπιφτέκια, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και μεσογειακούς μεζέδες. Αποφύγετε τα βαριά κρέατα και τα ψάρια. Ένα κρασί που φέρνει την ανεπιτήδευτη φρεσκάδα του νότου στο τραπέζι σας, κάθε εποχή!
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΜΓΑΙ10420
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
    7,20€
    i h
    Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

    Στην καρδιά της ελληνικής γης, εκεί όπου η ιστορία συναντά τη σύγχρονη οινοποιία, γεννήθηκε η GAIA WINES. Με έμβλημα τον αμμωνίτη, το απολίθωμα της αρχαίας θάλασσας, η ομάδα της Gaia Wines έχει ως αποστολή να αναδείξει τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας μέσα από το κρασί. Με οινοποιεία στη Νεμέα και τη Σαντορίνη, η Gaia δίνει ζωή στο Αγιωργίτικο και το Ασύρτικο, δύο εμβληματικές ποικιλίες που εκφράζουν μοναδικά το terroir τους.

    Από τους λόφους της Πελοποννήσου μέχρι τα ηφαιστειακά εδάφη της Σαντορίνης, η Gaia Wines δημιουργεί κρασιά που συνδυάζουν τη γνώση, το πάθος και τον σεβασμό στην παράδοση. Κάθε φιάλη είναι ένα ταξίδι στον ελληνικό αμπελώνα, μια ζωντανή συνομιλία με τους τόπους και τις ποικιλίες που μιλούν σε όλο τον κόσμο.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    ΧώραΕλλάδα
    Περιοχή ΚρασιάΠελοπόννησος
    Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
    ΠοικιλίαSyrah, Αγιωργήτικο
    *
    *
    *
    *