Το Φράγκου Ασύρτικο Barrel Aged, είναι μια ετικέτα από την Αναστασία Φράγκου και τους αμπελώνες των Σπατών και του Πικερμίου. Στο συγκεκριμένο κρασί επιλέγει μία ποικιλία, τη γνωστή Ασύρτικο με σκοπό να δημιουργήσει αυτή την ξεχωριστή ετικέτα. Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον και αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι οι διαδικασίες τις οποίες θα υποστεί και θα αποκτήσει το ξανθοκίτρινο χρώμα του και τα γεμάτα λευκόσαρκα αρώματά του.
Merlot και Syrah είναι οι δύο ποικιλίες από τις οποίες είναι δημιουργημένη η ετικέτα Φράγκου Merlot-Syrah Ερυθρός Ξηρός. Μια μοιρασμένη ετικέτα καθώς περιέχει 50% από κάθε ποικιλία, προερχόμενες από τους αμπελώνες Πικερμίου και συγκεκριμένα την τοποθεσία Σερδάρη. Τα σταφύλια που επιλέχθηκαν προσεκτικά θα περάσουν τη διαδικασία της κλασικής ερυθρής οινοποίησης, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, και στη συνέχεια θα ωριμάσει σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια για 6-8 μήνες.
Το Φράγκου Body Ερυθρός Ξηρός, ολοκληρώνει την "τριλογία" Heart, Soul, Body. Δημιουργείται από 80% Αγιωργίτικο και 20% Cabernet Sauvignon, προερχόμενα από τον αμπελώνα Πικερμίου της Οινοποιίας Φράγκου. Ελεγχόμενη εκχύλιση και κλασική ερυθρή οινοποίηση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, είναι οι διαδικασίες που θα περάσουν τα σταφύλια των δύο ποικιλιών, έτσι ώστε να μας δώσουν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα, το Φράγκου Body Ερυθρός Ξηρός.
Το Φράγκου Soul Ροζέ Ξηρός, είναι μια ακόμα ετικέτα από την Αναστασία Φράγκου, η οποία ξεχωρίζει και μας προκαλεί, με τα χαρακτηριστικά της, να τη δοκιμάσουμε και να την απολαύσουμε. Οι ποικιλίες Αγιωργίτικο και Merlot θα συλλεχτούν και θα διαλεχτούν, έτσι ώστε να περάσουν διαδικασίες προζυμωτικής εκχύλισης και αλκοολικής ζύμωσης.
Το Φράγκου Heart Λευκός Ξηρός, είναι μια ετικέτα από την Αναστασία Φράγκου και τους αμπελώνες των Σπατών και του Πικερμίου. Θα επιλέξει να συνδυάσει δύο ποικιλίες, το Σαββατιανό και την Μαλαγουζιά, με σκοπό να δημιουργήσει αυτή την ξεχωριστή ετικέτα. Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον και αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι οι διαδικασίες τις οποίες θα υποστεί και θα αποκτήσει το ξανθοκίτρινο χρώμα του και τα γεμάτα λευκόσαρκα φρούτα και βότανα, αρώματά του.
Μια κλασική ετικέτα, η Ρετσίνα, έρχεται από την Αναστασία Φράγκου και τον αμπελώνα της στα Σπάτα. Η Οινοποιία της Αναστασίας Φράγκου ιδρύθηκε το 1986 στην Μεσογαία, όπου η ποικιλία Σαββατιανό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου καλλιεργεί 10 ποικιλίες σταφυλιού στην Ανατολική Αττική και σε συνδυασμό με την όρεξη για δουλειά, την αγάπη για το κρασί, την εμπειρία και την υπερσύγχρονη μονάδα, μας προσφέρουν εξαιρετικά, μοναδικά κρασιά.