Atemporal σημαίνει "διαχρονικό". Η γαλλική κληρονομιά της οικογένειας d'Aulan έχει διαμορφώσει και χαρακτηρίσει αυτό το blend. Η γαλλική κληρονομιά εμπνέει την ομάδα του Alta Vista να παράγει ένα χαρμάνι με διαφορετικές ποικιλίες από την ίδια προέλευση: Malbec, Cabernet Sauvignon και Petit Verdot από τον αμπελώνα Albaneve (κοιλάδα Uco). Οι τρεις ποικιλίες συλλέγονται, ζυμώνονται και παλαιώνονται ξεχωριστά για 1 χρόνο σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 λίτρων.
Νότες βιολέτας και φρούτων, όπως δαμάσκηνα, βατόμουρα και σύκα, γίνονται αντιληπτές. Αφήνονται επίσης, ελαφριές πικάντικες νότες θυμαριού και γλυκόριζας. Στον ουρανίσκο είναι ένα ισορροπημένο σύνολο: η μεταξένια φύση του Malbec, η δομή και η δύναμη του Cabernet Sauvignon και το βάθος του Petit Verdot. Πολύπλοκο και ανθεκτικό, με καλές δυνατότητες παλαίωσης. Συνιστάται να το συνοδεύσετε με ψητά κόκκινα κρέατα ή δυνατά, νόστιμα και έντονα πιάτα.
Το Appleton Estate 12 Year Old προέρχεται από το Νασάου της Τζαμάικα. Οι κατάλληλες εδαφικές συνθήκες και το ιδανικό κλίμα, συμβάλουν ώστε τα ζαχαροκάλαμα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, να έχουν ό,τι τους χρειάζεται από τη φύση. Το νερό είναι εξαιρετικά μαλακό καθώς βοηθούν σε αυτό τα ασβεστολιθικά πετρώματα της περιοχής. Τα ρούμι αφού περάσουν από μια πολύ αργή, παραδοσιακή μέθοδο απόσταξης, θα μπουν σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια και θα ωριμάσουν για τουλάχιστον 12 χρόνια.
Η Belvedere Heritage 176 είναι μια νέα ετικέτα από τους Master Rye Distllers της Belvedere, η οποία μας φέρνει μια γεύση από το παρελθόν της Βότκα. Οι Master Rye Distillers του Belvedere καίνε τη σίκαλη πριν από την απόσταξη, για να αποδείξουν περαιτέρω τις δυνατότητές της. Μέχρι τον 19ο αιώνα, οι Πολωνοί κατασκευαστές βότκας βασίστηκαν στην παλιά τεχνική βύνης, χρησιμοποιώντας ξήρανση με πυρκαγιά, μια παράδοση που επίσης αποκάλυψε φυσικά πλούσιες και διακριτικές γεύσεις. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς η κατηγορία βότκας επεκτάθηκε και η τεχνολογία εξελίχθηκε, αυτές οι παλιές παραδόσεις εξαφανίστηκαν δυστυχώς και η βότκα συνδέθηκε περισσότερο με την ουδετερότητα.
Αυτό το cuvee με την γκουρμέ απλότητά του ενσαρκώνει μια νέα γενιά κρασιών προσβάσιμη σε όλους. Ένα εύκολο στην κατανάλωση κρασί, γεμάτο ηλιοφάνεια και γεύσεις, που μπορείτε να το απολαύσετε σε όλες τις περιστάσεις. Tο χρώμα είναι βαθύ και λαμπερό γκρενά. Η μύτη αποκαλύπτει άρωματα από μαύρα κεράσια, δαμάσκηνα, καπνό, ελιά με νότες μέντας, θυμαριού και μπαχαρικών. Στη συνέχεια, ο ουρανίσκος είναι αρμονικός και φρουτώδης με πικάντικη και ζεστή επίγευση. Αυτό το κομψό κρασί συνοδεύει ιδανικά ψητά κόκκινα κρέατα με ή χωρίς σάλτσα, αρνίσιο μπούτι, πάπια, χοιρινό σουβλάκι, χαμόν Iberico. Με τον φρουτώδη χαρακτήρα και τη νεότητά του, κάνει θαύματα με τη μεσογειακή αλλά και την ασιατική κουζίνα!
Το La Maison Du Rhum Panama είναι μια συλλογή από ρούμι που επιμελήθηκε ο αξιότιμος ειδικός στο ρούμι La Maison Du Rhum, που αναδεικνύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τις γεύσεις του ρουμιού Παναμά. Αυτή η συλλογή διαθέτει μια ποικιλία από ρούμια που αντικατοπτρίζουν τις μοναδικές τεχνικές terroir και απόσταξης του Παναμά.
Πρόκειται για ένα φωτεινό, κόκκινο, κερασένιο στο χρώμα κρασί. Στην μύτη διακρίνονται κεράσια Amarena, γραφίτης και λεβάντα τα οποία είναι παρόντα και στον ουρανίσκο αφήνοντας μία κομψή αίσθηση γλυκύτητας με έντονη οξύτητα και ελαφρύ προς μέτριο σώμα με εξαιρετική ένταση. Συνοδέψτε λευκά, κόκκινα κρέατα και αλλαντικά.
Η Louers, υπερηφανεύεται για τη σχολαστική προσέγγισή της στη δημιουργία βότκας, διασφαλίζοντας τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής. Από την προσεκτική επιλογή των καλύτερων κόκκων σιταριού και τη χρήση μεταλλικού νερού που προέρχεται από ολλανδικό έδαφος έως τη διαδικασία απόσταξης, κάθε βήμα παρακολουθείται στενά για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας.
Γοητευτικά αρώματα ζαχαρωμένων εσπεριδοειδών, ώριμου ροδάκινου και μελισσόχορτου υποστηρίζονται από διακριτικές νότες δρυός. Ο λαχταριστός ουρανίσκος δείχνει πυρηνόκαρπο και γκρέιπφρουτ που συμπληρώνεται από μια νότα πραλίνας από τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής σε βαρέλι με τις φίνες οινολάσπες. Η μερική μηλογαλακτική ζύμωση έχει βοηθήσει να μαλακώσει ο ουρανίσκος, ενώ η υπολειπόμενη οξύτητα επεκτείνει το κρασί σε ένα ζουμερό τελείωμα.
Το King's Bastard Chardonnay συνδυάζεται καλά με τα περισσότερα λευκά κρέατα, χοιρινό και θαλασσινά. Δοκιμάστε το με τραγανή χοιρινή πανσέτα με πουρέ σελινόριζας και άγρια χόρτα.
Χρώμα ελαφρύ με σομόν νότες. Μύτη γλυκιά και έντονα φρουτώδης με την παρουσία ερυθρών φρούτων φράουλας και κερασιού. Στόμα ευχάριστο και δροσερό με πληθωρική φινέτσα και ισορροπημένη, γλυκιά επίγευση. Αφρισμός πλούσιος και εκρηκτικός με μακρά διάρκεια. Συνοδεύει ψαρόσουπα, όστρακα, φρούτα του δάσους, γλυκά, ριζότο με τρούφα, αλατισμένους ξηρούς καρπούς. Επιδέχεται μακρόχρονη παλαίωση. Ο αριθμός των φιαλών παραγωγής είναι περιορισμένος!
Το Petit Verdot είναι μια ποικιλία με ισχυρή προσωπικότητα και τεράστιες δυνατότητες ποιότητας. Είναι πιο γνωστή για την παρουσία της σε μικρή αναλογία στα μείγματα των σπουδαίων κρασιών του Medoc. Χρειάζεται ηλιοφάνεια και θερμότητα για να ωριμάσει πλήρως και έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά στο Douro για να παράγει ένα ποικιλιακό κρασί πληθωρικού χαρακτήρα.
Πολύ συμπυκνωμένο και πυκνό, αυτό το κρασί παρουσιάζει βαθύ κόκκινο χρώμα. Η μύτη είναι έντονη με αρώματα μαύρων φρούτων όπως βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, μπαχαρικά, πιπέρια και νότες κέδρου. Στο στόμα είναι ακόμα πιο πλούσιο και γεμάτο φρούτα. Πρόκειται για ένα υπέροχο, φρέσκο, λαμπερό και φρουτώδες κρασί με καλή δομή και οξύτητα που θα σας γοητεύσει!