Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Carl Loewen Ritsch GG '22 0.75L

  Παραγωγός: Carl Loewen
  Μόνο τα ταξινομημένα terroir επιτρέπεται να ονομάζονται Grosses Gewachs. Η Weingut Carl Loewen είναι περήφανη που διαθέτει εδάφη που πληρούν αυτά τα υψηλά πρότυπα: Laurentiuslay, Ritsch και Maximin Herrenberg. Το Ritsch προσφέρει ιδανικές συνθήκες για Grosses Gewachs. Η συγκέντρωση της ωριμότητας, των ορυκτών αρωμάτων και της παιχνιδιάρικης κομψότητας είναι εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι το κρασί διατηρεί τον κομψό χαρακτήρα του Moselriesling παρά την τεράστια συγκέντρωση αρωμάτων. Το Ritsch συλλέγεται στο τέλος του τρύγου για να εξασφαλιστεί η ιδανική ωρίμανση των σταφυλιών. Ένα εκπληκτικά φρέσκο κρασί που είναι εντυπωσιακά συμπυκνωμένο. Απίστευτη ορυκτότητα, μεταλλικότητα και με πολύ μακρά επίγευση. Διαθέτει μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης!
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 06ΚΡΑΚΑΡΛ10
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  36,50€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Η παράδοση του οινοποιείου χρονολογείται από το έτος 1803. Οι πρόγονοί τους αγόρασαν αμπέλια στο Maximiner Klosterlay την εποχή της εκκοσμίκευσης επί Ναπολέοντα. Μέχρι σήμερα το οινοποιείο έχει τις ρίζες του σε αυτούς τους αμπελώνες. Το 2008 αγοράσαν το οινοποιείο Carl Schmitt-Wagner και μαζί με αυτό ένα πραγματικό οινολογικό πολιτιστικό μνημείο.

  Ο αμπελώνας του στο Maximin Herrenberg φυτεύτηκε το 1896 με μη εμβολιασμένα αμπέλια και εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή. Αυτό τον καθιστά έναν από τους παλαιότερους αμπελώνες Riesling στον κόσμο. Σε ένα υψηλής ποιότητας terroir και με κλήματα μεγάλης ηλικίας είναι όπου ωριμάζουν τα σταφύλια. Ο Loewen προσπαθεί να ανθίσει αυτούς τους φυσικούς θησαυρούς στο οινοποιείο μόνο με μινιμαλιστική παρέμβαση. Η φιλοσοφία τους προσανατολίζεται στην παραδοσιακή οινοποίηση, την οποία ερμηνεύουν με σύγχρονο τρόπο.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΓερμανία
  Περιοχή ΚρασιάMosel
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαRiesling
  *
  *
  *
  *