Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Carl Loewen Maximin Herrenberg GG '22 0.75L

  Παραγωγός: Carl Loewen
  Το πιο απότομο σημείο του Maximin Herrenberg είναι η προέλευση αυτού του Grosses Gewachs του Carl Loewen. Σε αυτό το αγροτεμάχιο ο σχιστόλιθος είναι πιο σκληρός και φτωχός. Ακραίες συνθήκες για τον άνθρωπο και το αμπέλι. Η περιεκτικότητα του σχιστόλιθου σε σίδηρο είναι τόσο υψηλή, που κάνει τον σχιστόλιθο να είναι κόκκινο. Το 1902 φυτεύτηκε αυτό το μέρος του Maximin Herrenberg, όπου τα πολύ παλιά αυτόριζα αμπέλια στέκουν ακόμα και σήμερα και δίνουν μεγάλες δυνατότητες σε αυτό το πολύπλοκο κρασί. Το Maximin Herrenberg GG προσφέρει πάντα εξαιρετικά έντονα ώριμα φρούτα, όπως τα ώριμα αχλάδια, με αρώματα άγριων βοτάνων να συνδυάζονται με το στόμα που είναι αλμυρό με αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων και σχιστόλιθου.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 06ΚΡΑΚΑΡΛ05Α
  Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  38,95€
  i h
  Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  Αποστολή σε
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

  Η παράδοση του οινοποιείου χρονολογείται από το έτος 1803. Οι πρόγονοί τους αγόρασαν αμπέλια στο Maximiner Klosterlay την εποχή της εκκοσμίκευσης επί Ναπολέοντα. Μέχρι σήμερα το οινοποιείο έχει τις ρίζες του σε αυτούς τους αμπελώνες. Το 2008 αγοράσαν το οινοποιείο Carl Schmitt-Wagner και μαζί με αυτό ένα πραγματικό οινολογικό πολιτιστικό μνημείο.

  Ο αμπελώνας του στο Maximin Herrenberg φυτεύτηκε το 1896 με μη εμβολιασμένα αμπέλια και εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή. Αυτό τον καθιστά έναν από τους παλαιότερους αμπελώνες Riesling στον κόσμο. Σε ένα υψηλής ποιότητας terroir και με κλήματα μεγάλης ηλικίας είναι όπου ωριμάζουν τα σταφύλια. Ο Loewen προσπαθεί να ανθίσει αυτούς τους φυσικούς θησαυρούς στο οινοποιείο μόνο με μινιμαλιστική παρέμβαση. Η φιλοσοφία τους προσανατολίζεται στην παραδοσιακή οινοποίηση, την οποία ερμηνεύουν με σύγχρονο τρόπο.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧώραΓερμανία
  Περιοχή ΚρασιάMosel
  Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
  ΠοικιλίαRiesling
  *
  *
  *
  *