Το Αργυρίου Ασύρτικο Λευκός Ξηρός είναι ένα φρέσκο, ξηρό κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα και τραγανή οξύτητα από τον Παρνασσό, με συμμάχους το υψόμετρο και το ιδιαίτερο terroir της περιοχής. Διαθέτει λαμπερό πράσινο χρώμα και αναδύει υπέροχο μπουκέτο με έντονο άρωμα λεμονιού και lime. Στο στόμα χαρίζει μια όμορφη δροσερή οξύτητα, αρώματα εσπεριδοειδών που οδηγούν σε μια ευχάριστη επίγευση. Ένα κρασί που συνοδεύει άψογα θαλασσινά, ψάρια αλλά και πιάτα με λεμονάτες σάλτσες.
Το Pinot Noir Ερυθρός Ξηρός είναι μια ακόμα εκπληκτική ετικέτα του Κτήματος Αργυρίου, η οποία δημιουργείται αποκλειστικά από την γνωστή ποικιλία της Βουργουνδίας, Pinot Noir, που βρήκε καταφύγιο στις πλαγιές του Παρνασσού. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
Το Merlot Ερυθρός Ξηρός είναι μια ακόμα υπέροχη ετικέτα από το Κτήμα Αργυρίου. Δημιουργείται αποκλειστικά από την παγκοσμίου φήμης ποικιλία Merlot, η οποία είναι γνωστή για τα πλούσια και μεστά κρασιά που μπορεί να προσφέρει. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
Το Μαντείο Λευκός Ξηρός είναι μια ετικέτα του Κτήματος Αργυρίου, η οποία προκύπτει από το συνδυασμό δύο ποικιλιών, του Ασύρτικου και του Chardonnay. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
Η Μαλαγουζιά Λευκός Ξηρός είναι μια ακόμα ετικέτα του Κτήματος Αργυρίου, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην ποικιλία Μαλαγουζιά που καλλιεργείται στην Ελλάδα από το 1970. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
Το Sauvignon Blanc Λευκός Ξηρός είναι μια ετικέτα από το Κτήμα Αργυρίου, η οποία παίρνει το όνομά της από την πιο διαδεδομένη ίσως ποικιλία σταφυλιού παγκοσμίως, την Sauvignon Blanc. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.