Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Αργυρίου

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Αργυρίου Merlot Ερυθρός Ξηρός 2018 0,75L

  Αργυρίου Merlot Ερυθρός Ξηρός 2018 0,75L

  ΣΜΑΡΓ00011
  Το Merlot Ερυθρός Ξηρός είναι μια ακόμα υπέροχη ετικέτα από το Κτήμα Αργυρίου. Δημιουργείται αποκλειστικά από την παγκοσμίου φήμης ποικιλία Merlot, η οποία είναι γνωστή για τα πλούσια και μεστά κρασιά που μπορεί να προσφέρει. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
  10,30€
  Εικόνα της Αργυρίου Pinot Noir Ερυθρός Ξηρός 2020 0.75L

  Αργυρίου Pinot Noir Ερυθρός Ξηρός 2020 0.75L

  ΣΜΑΡΓ00012
  Το Pinot Noir Ερυθρός Ξηρός είναι μια ακόμα εκπληκτική ετικέτα του Κτήματος Αργυρίου, η οποία δημιουργείται αποκλειστικά από την γνωστή ποικιλία της Βουργουνδίας, Pinot Noir, που βρήκε καταφύγιο στις πλαγιές του Παρνασσού. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
  13,99€
  Εικόνα της Αργυρίου Sauvignon Blanc Λευκός Ξηρός 2021 0,75L

  Αργυρίου Sauvignon Blanc Λευκός Ξηρός 2021 0,75L

  ΣΜΑΡΓ00007
  Το Sauvignon Blanc Λευκός Ξηρός είναι μια ετικέτα από το Κτήμα Αργυρίου, η οποία παίρνει το όνομά της από την πιο διαδεδομένη ίσως ποικιλία σταφυλιού παγκοσμίως, την Sauvignon Blanc. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
  8,70€
  Εικόνα της Αργυρίου Tango Ροζέ Ξηρός 0,75L

  Αργυρίου Tango Ροζέ Ξηρός 0,75L

  ΣΜΑΡΓ00005
  Το Tango Ροζέ Ξηρός του Κτήματος Αργυρίου, είναι μια ξεχωριστή ετικέτα, με επιβλητική εμφάνιση, η οποία προέρχεται από την τοπική ποικιλία Μαυρούδι Αραχώβης. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
  8,35€
  Εικόνα της Αργυρίου Ασύρτικο Λευκός Ξηρός 2020 0,75L

  Αργυρίου Ασύρτικο Λευκός Ξηρός 2020 0,75L

  ΣΜΑΡΓ7136670
  Το Αργυρίου Ασύρτικο Λευκός Ξηρός είναι ένα φρέσκο, ξηρό κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα και τραγανή οξύτητα από τον Παρνασσό, με συμμάχους το υψόμετρο και το ιδιαίτερο terroir της περιοχής. Διαθέτει λαμπερό πράσινο χρώμα και αναδύει υπέροχο μπουκέτο με έντονο άρωμα λεμονιού και lime. Στο στόμα χαρίζει μια όμορφη δροσερή οξύτητα, αρώματα εσπεριδοειδών που οδηγούν σε μια ευχάριστη επίγευση. Ένα κρασί που συνοδεύει άψογα θαλασσινά, ψάρια αλλά και πιάτα με λεμονάτες σάλτσες.
  7,95€
  Εικόνα της Αργυρίου Έρωχος Ερυθρός Ξηρός 2019 0,75L

  Αργυρίου Έρωχος Ερυθρός Ξηρός 2019 0,75L

  ΣΜΑΡΓ00003
  Το Αργυρίου Έρωχος Ερυθρός Ξηρός είναι η δεύτερη ετικέτα του οινοποιείου, η οποία εμφιαλώθηκε το 2002 και παίρνει το όνομα του από την αρχαία ονομασία του χωριού Πολύδροσο. Το όνομά του Έρωχος, σημαίνει Έρωτας για τη γη και είναι η αγάπη του οινοποιείου για την γη του Παρνασσού, που τους έκανε να δημιουργήσουν αυτή την ετικέτα. Ο Νίκος Αργυρίου, με τις γνώσεις του για την αγροτική παραγωγή, αλλά και την αγάπη του για το κρασί, δημιούργησε τους πρώτους αμπελώνες του κτήματος το 1998, δημιουργώντας αργότερα το οινοποιείο, το 2002, όταν έγινε και η πρώτη οινοποίηση του Έρωχος Λευκός και Ερυθρός. Σήμερα το κτήμα παράγει 9 διαφορετικούς τύπους κρασιού, δίνοντας έμφαση στις ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διεθνών ποικιλιών.
  5,65€
  Filters Close
  Ελάχιστο: 5,00€ Μέγιστο: 14,00€
  5 14