Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Αχαιών

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Roditis Skin Contact Fox 0,75L

  Roditis Skin Contact Fox 0,75L

  ΣΜΚΤΚ16
  Το Roditis Skin Contact Fox αποτελεί μια υπέροχη ετικέτα της "ΑΧΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ". Ζυμώνεται σε επαφή με τα στέμφυλα, χωρίς καμία προσθήκη. Βαθύ χρυσό χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες και εντυπωσιακής έντασης αρώματα εσπεριδοειδών το χαρακτηρίζουν, με νύξεις ορυκτότητας. Πλούσιο στόμα, ζωηρή οξύτητα με απαλές τανίνες στην επίγευση, θα το κάνουν να ξεχωρίσει και να σας μαγέψει!
  14,50€
  Εικόνα της Αχαιών Concerto Rose Ξηρός 0,75L

  Αχαιών Concerto Rose Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΤΚ11
  Το Concerto Rose Ξηρός είναι μια ιδιαίτερη ετικέτα, δημιουργημένη 100% από την ποικιλία Merlot, προσφέροντάς μας αυτό το ιδανικό, ροζέ, ξηρό κρασί, γεμάτο αρώματα και γεύσεις φρούτων, με απαλή επίγευση, η οποία το καθιστά ιδανικό ως συνοδευτικό σε μεζέδες μεσογειακής κουζίνας και ψητά ψάρια. Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10°C.
  4,80€
  Εικόνα της Αχαιών Concerto Ερυθρός Ξηρός 0,75L

  Αχαιών Concerto Ερυθρός Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΤΚ08
  Το Concerto Red είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός των ποικιλιών Μαυροδάφνη και Cabernet Sauvignon, τα οποία μας χαρίζουν αυτό το ιδιαίτερο, ερυθρό, ξηρό κρασί. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του Γρανάτη, σε συνδυασμό με τα τυπικά αρώματα φρούτων και σοκολάτας, θα μας σαγηνέψουν και θα μας κάνουν να αγαπήσουμε το Concerto Red Ερυθρό Ξηρό. Γεμάτη γεύση με εύπλαστες τανίνες, θα κάνουν αυτό το κρασί ιδανικό για να συνοδεύσει ψητά κρέατα και φαγητά με κόκκινη σάλτσα. Σερβίρεται ιδανικά στους 16-18°C.
  4,95€
  Εικόνα της Αχαιών Concerto Λευκός Ξηρός 0,75L

  Αχαιών Concerto Λευκός Ξηρός 0,75L

  ΣΜΚΤΚ07
  Το Concerto Λευκός Ξηρός είναι μια ιδιαίτερη ετικέτα, δημιουργημένη από τις ποικιλίες Ροδίτης και Chardonnay, προσφέροντάς μας αυτό το ιδανικό, λευκό, ξηρό κρασί. Από τον συνδυασμό αυτών των δύο ιδιαίτερων ποικιλιών, θα δημιουργηθεί το Concerto Λευκός Ξηρός, αυτό το ιδιαίτερο λευκό, ξηρό κρασί, με αρώματα και γεύσεις λευκών φρούτων και εσπεριδοειδών, με μια ισορροπημένη, δροσιστική οξύτητα, η οποία το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύσει πιάτα με θαλασσινά ή όστρακα. Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10°C.
  4,60€
  Εικόνα της Αχαιών Fairytale Ροζέ Ημίγλυκος 0,75L

  Αχαιών Fairytale Ροζέ Ημίγλυκος 0,75L

  ΣΜΚΤΚ06
  Το Fairytale Ροζέ Ημίγλυκος δημιουργείται στο οινοποιείο Αχαιών, εκεί όπου ξέρουν πως να συνδυάσουν τις δύο τόσο διαφορετικές αυτές ποικιλίες, τη Μαυροδάφνη και το Μοσχάτο. Αρώματα και γεύσεις από κόκκινα καλοκαιρινά φρούτα και λουλούδια θα το χαρακτηρίσουν, μαζί με τη φρεσκάδα και τη γλύκα του. Το Fairytale Ροζέ Ημίγλυκος είναι τελικά ένα εκλεπτυσμένο κρασί, κατάλληλο να συνοδεύσει φρούτα αλλά μπορείτε να το πιείτε και σκέτο σαν απεριτίφ. Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10°C.
  7,80€
  Εικόνα της Αχαιών iD Agiorgitiko Ερυθρός Ξηρός 2016 0,75L

  Αχαιών iD Agiorgitiko Ερυθρός Ξηρός 2016 0,75L

  ΣΜΚΤΚ05
  Το Id Agiorgitiko είναι μία εκπληκτική, ερυθρή, ξηρή ετικέτα από το Κτήμα Αχαιών και την ποικιλία Αγιωργήτικο, η οποία είναι μια από τις ποικιλίες που πρεσβεύουν στον παγκόσμιο οινικό χάρτη την Ελλάδα. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του κερδίζει αμέσως το μάτι μας, ενώ τα έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων είναι αυτά που θα αναγνωρίσουμε αμέσως στο iD Agiorgitiko Ερυθρός Ξηρός. Στη γεύση η φράουλα, το βύσσινο και το δαμάσκηνο θα κυριαρχήσουν, ενώ νότες μπαχαρικών θα τα συνοδεύσουν αρμονικά, οδηγώντας μας σε μια ισορροπημένη επίγευση με μέτρια οξύτητα και μαλακές τανίνες.
  8,10€
  Filters Close
  Ελάχιστο: 4,00€ Μέγιστο: 15,00€
  4 15