Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Matamis

  Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
  Ταξινόμηση ανά
  Εμφάνιση ανά σελίδα
  Εικόνα της Matamis Brut 0.75L

  Matamis Brut 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71170011
  Χρώμα κίτρινο - χρυσάφι. Μύτη πλούσια με μεταλλικές νότες, χροιά πράσινου μήλου καθώς και εσπεριδοειδών συνδυασμένες με ελαφριές ευγενείς νότες βαρελιού. Στόμα πληθωρικό γενναιόδωρο με δροσερή κυριαρχική οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση. Αφρισμός πλούσιος και εκρηκτικός με μακρά διάρκεια. Συνοδεύει λιπαρά ψάρια και ελαφρώς καπνιστά, οστρακοειδή, εξωτικά φρούτα όπως ανανάς, μάνγκο και κίτρινα φρούτα, αλλά και μαλακά τυριά. Επιδέχεται μακρόχρονη παλαίωση. Περιορισμένος αριθμός φιαλών.
  29,95€
  Εικόνα της Matamis Charilys Brut 0.75L

  Matamis Charilys Brut 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71220009
  Xρώμα κίτρινο απαλό με ελαφριές πράσινες ανταύγειες, που συνοδεύεται από την πλούσια γένεση λεπτών φυσαλίδων, με συμμετρική κατανομή και διάρκεια. Μύτη ευγενική με αρώματα από εσπεριδοειδή, λουλούδια και νότες ακακίας και ψωμιού. Στόμα πλούσιο, αρωματικό με μια δροσιστική οξύτητα που συνοδεύεται από έναν κρεμώδη αφρισμό. Επίγευση έντονης διάρκειας με κυρία χαρακτηριστικά τα λευκόσαρκα φρούτα. Συνοδεύει πρώτα ελαφριά πιάτα όπως σπαράγγια, σολομό και οστρακοειδή.
  12,40€
  Εικόνα της Matamis Charilys Ροζέ 0.75L

  Matamis Charilys Ροζέ 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71230007
  Σαγηνευτικό απαλό ροζέ χρώμα που συνοδεύεται από την παρουσία λεπτών φυσαλίδων. Μύτη ευγενική με αρώματα από εσπεριδοειδή και ερυθρά φρούτα με νότες ψωμιού και ακακίας. Στόμα πλούσιο αρωματικό με μια δροσιστική οξύτητα που συνοδεύεται από έναν κρεμώδη αφρισμό. Συνοδεύει πρώτα ελαφριά πιάτα όπως σπαράγγια, σολομό, οστρακοειδή, καθώς επίσης φρούτα και επιδόρπια.
  12,95€
  Εικόνα της Matamis Luna Blue 0.75L

  Matamis Luna Blue 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71230003
  Χρώμα λεμονοπράσινο με αρώματα εσπεριδοειδών, ξινόμηλων και δυόσμου. Γεύση πλούσια και αρωματική με μια υψηλή οξύτητα που συνοδεύεται από έναν ευγενή αφρισμό και μια μακρά επίγευση. Συνοδεύει πρώτα ελαφριά πιάτα όπως σπαράγγια, σολομό, οστρακοειδή, καθώς επίσης φρούτα και dessert.
  8,55€
  Εικόνα της Matamis Moschato Bubbly 0.75L

  Matamis Moschato Bubbly 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71220006
  Χρώμα κίτρινο απαλό. Άρωμα έντονο μοσχάτου με νότες φρούτων και μελιού. Γεύση πλούσια και αρμονική, ευχάριστη και έντονα πληθωρική που συνοδεύεται από έναν ευγενή αφρισμό. Επιδόρπιος οίνος που συνοδεύει ήπια τυριά καθώς και την πλειονότητα των γλυκών και των φρούτων. Καταναλώνεται πολύ ευχάριστα από μόνος του κάθε στιγμή της ημέρας!
  9,80€
  Εικόνα της Matamis Rose Bubbly 0.75L

  Matamis Rose Bubbly 0.75L

  ΣΜΜΤΜ71220001
  Χρώμα ροζέ με ιώδες νότες. Άρωμα έντονο της ποικιλίας με φρουτώδεις και ανθώδεις νότες. Γεύση πλούσια και αρμονική, ευχάριστη και έντονα πληθωρική που συνοδεύεται από έναν ευγενή αφρισμό. Επιδόρπιος οίνος που συνοδεύει ήπια τυριά καθώς και την πλειονότητα των γλυκών και των φρούτων. Καταναλώνεται πολύ ευχάριστα από μόνος του κάθε στιγμή της ημέρας!
  9,95€
  Filters Close
  Ελάχιστο: 8,00€ Μέγιστο: 33,00€
  8 33