Μια έντονα πολύπλοκη και σαγηνευτική μύτη με μυριάδες αρώματα. Το καψαλισμένο γκρέιπφρουτ και σπίρτο κυριαρχούν στην αρχική εντύπωση αυτού του κρασιού και οδηγούν σε ένα αρωματικό φάσμα από ψημένους σπόρους μπαχαρικών και τόνους λευκού ροδάκινου. Στον ουρανίσκο εμφανίζονται νότες ώριμων εσπεριδοειδών και ένα ζεστό άρωμα μπαχαρικών που προέρχεται από νέα βαρέλια.
Η ζουμερή οξύτητα εξισορροπεί τον πλούτο από τη ζύμωση στο βαρέλι και την παραμονή στις οινολάσπες, παρέχοντας ένα ικανοποιητικά ξηρό και μακρύ τελείωμα. Τέλειος συνοδός για τα περισσότερα πιάτα με θαλασσινά, το Pride and Glory θα συνδυαστεί υπέροχα με καραβίδες ψημένες στα κάρβουνα, σερβιρισμένες σε σαλάτα με μάραθο και dressing από ελαιόλαδο και λεμόνι.
Πλούσια αρωματικές νότες από κόκκινο κεράσι, γαρύφαλλο και γλυκάνισο πλαισιώνονται από φρυγανισμένη βελανιδιά και βότανα. Τα στρώματα πολυπλοκότητας αφθονούν από όλα αυτά τα γενναιόδωρα αρωματικά στοιχεία και μας αποκαλύπτουν ένα Pinot Noir μεγάλης δύναμης και επιμονής. Τα βαθιά συμπυκνωμένα κόκκινα μούρα καθορίζουν τον ουρανίσκο.
Η πυκνότητα, η αίσθηση της βελανιδιάς, των λεπτών τανινών και της τραγανής οξύτητας συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μακρύ και περίπλοκο τελείωμα. Απολαύστε το The Journey Pinot Noir with Beef Wellington που σερβίρεται με ψητά χειμωνιάτικα λαχανικά.
Σαγηνευτικά αρώματα ώριμου μήλου, άνθους εσπεριδοειδών και καβουρδισμένων αμυγδάλων συνδυάζονται με μια γενναιόδωρη νότα καμένης βελανιδιάς και έναν υπαινιγμό μπαρουτιού. Τα καψαλισμένα πηρυνόκαρπα φρουτα με τον κρεμώδη πλούτο που προέρχεται από τη ζύμωση στο βαρέλι παρέχουν το πλαίσιο για αυτό το γεμάτο σώμα κρασί, που είναι δεμένο με την πλούσια οξύτητα και οδηγεί σε ένα μακρύ, παρατεταμένο τελείωμα.
Αυτό το νόστιμο πολύπλοκο κρασί θα είναι ένας εξαιρετικός συνοδός για ψητά ψάρια ανοικτής θάλασσας, τελειωμένο με καφέ βούτυρο και φασκόμηλο, σερβιρισμένο με πουρέ σελινόριζας και μια απλή πράσινη σαλάτα.
Γοητευτικά αρώματα ζαχαρωμένων εσπεριδοειδών, ώριμου ροδάκινου και μελισσόχορτου υποστηρίζονται από διακριτικές νότες δρυός. Ο λαχταριστός ουρανίσκος δείχνει πυρηνόκαρπο και γκρέιπφρουτ που συμπληρώνεται από μια νότα πραλίνας από τον παρατεταμένο χρόνο παραμονής σε βαρέλι με τις φίνες οινολάσπες. Η μερική μηλογαλακτική ζύμωση έχει βοηθήσει να μαλακώσει ο ουρανίσκος, ενώ η υπολειπόμενη οξύτητα επεκτείνει το κρασί σε ένα ζουμερό τελείωμα.
Το King's Bastard Chardonnay συνδυάζεται καλά με τα περισσότερα λευκά κρέατα, χοιρινό και θαλασσινά. Δοκιμάστε το με τραγανή χοιρινή πανσέτα με πουρέ σελινόριζας και άγρια χόρτα.